(OrCAD) ECO neatsinaujina pėdsakai išdėstymas

C

cosmicboy

Guest
Sveiki folks,

Kai aš pakeisti pėdsakai surinkimo ir pakartotinio generuoti netlist, su "Run ECO į Layout" parinktis, kad atrodo ignoruoti šių pėdsaką pakeitimus.Man ECO dialogo, bet nieko neįvyksta.

Naršydami po bet negali tikrai pamatyti tirpalas taip Zastanawiałem, jei žinote, tai apeiti, kaip ji yra šiek tiek erzina.

Kitas pėdsaką susijęs klausimas man yra, aš negaliu pakeisti patalpų išdėstymas pėdsaką sudedamoji dalis (nurodoma), o to paties pavadinimo (atnaujinta) pėdsaką.Tarkime, aš X komponentas su pėdsakas, kai aš jį į maketo manau klaida ir grįžti į biblioteką vadybininkas, siekiant ją išspręsti.Kai aš išsaugoti pakeitimus ir išeiti bibliotekos vadovas paspaudžiu ant sudedamosios dalies ir pasirinkti atnaujinti pėdsaką X iš bibliotekos ji yra i ¹ saugotas (ne iš talpyklos!) Ir nieko neįvyksta.Tik taip galiu gauti išdėstymas atnaujinti pėdsakas yra, jei galiu pasirinkti kitą, visiškai nesvarbu pėdsaką ir tada grįžkite į biblioteką ir pasirinkti pėdsaką X. Ar tai normalus elgesys maketo ar aš darau ką nors blogo?Ačiū!

Norėdami išdėstymas pripažinti pėdsakas pereina iš Nufotografuoti, turite naudoti AutoECO / Valdymas attrs galimybe, o ne pagal nutylėjimą AutoECO pageidaujant, ECO dialogą.Dėl perėjimo prie peržiūrėtos pėdsaką tuo pačiu pavadinimu, procesas seku yra:

* Paspauskite dešiniuoju pelės klavišu komponentas Dizainas lange ir pasirinkite Ypatybės.
* Paspauskite pėdsako mygtuką.
* Pasirinkite biblioteką ir pėdsaką, patvirtinti rodomas pėdsaką atrodo teisingas, ir spustelėkite Gerai.
* Pasirinkite tą iš "Pakeisti viską / pakeisti pasirinktas" galimybės yra tinkamas, ir spustelėkite Gerai.
* Paspauskite OK, uždarykite Redaguoti Sudėtinės dialogą.

Šis darbų išdėstymas 10,3

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back