OrCAD arba PCAD, kuri yra geriausia

V

Vonn

Guest
i turi galimybę turėti PCAD arba OrCAD Žinoma .. ką galite pasiūlyti, kuri yra geriausia priemonė

OrCAD yra gerai ... Ir jei norite tvarkyti PCB, tada naudokite POWERPCB kaip PCAD. Geriausias ar geras CAD neegzistuoja. Mano taškai taip - įrankis prooved? - Kas yra plitimo srityje apskritai. - Įrankį grandinės Daug žmonių naudoja OrCAD. --->, Galite sutaupyti laiko, kad bibliotekos. , Nes galėjo būti derinti ir skelbtų aukštos gauti panašius schematinis failą. (Tiesiog pakeisti ....) Jei norite importuoti PCB neto. ---> Jūsų pasirinkimas OrCAD arba gimtoji schemati programa. Pavyzdžiui: PowerLogic ir powerpcb OrCAD surinkimo ir OrCAD išdėstymo Daugelis žmonių sako, kad PCAD PCB yra geras. Tačiau įrankis yra įrankis. mano draugas turi OrCAD PCB. Jis neturi jokių problemų. Aš naudoju powerpcb ir taip pat ne problema, jei jūs naudojate PCAD tada ji bus jūsų pasirinkimas. Pasirinkite vieną ir bandyti ne daugiau mąstymo.

OrCAD schema + išdėstymo + prieskonių, bet PCAD yra geras išdėstymui sutikau su metais pasirinkti 1 jaučiatės gerai ir klijuoti su juo

Sveiki, P-CAD yra geriausias:) bet pati geriausia CAD, kad jūs žinote, Beter nei kitų:)

tik jei ir PCB dizainas, PCAD yra geriau padaryti. OrCAD yra geriau SIM, sche dizainas, bet blogas PCB!!!

OrCAD yra geriau nei PCAD, bet "Allegro" yra geriau nei OrCAD ir Zuken "CR5000 geriau nei" Allegro "...

OrCAD yra gera pradžia. Norėčiau sužinoti OrCAD, pirma, mano nuomone!

PCAD sudėtingos konstrukcijos ir stabilumas. OrCAD lengvai dizaino ir suderinamumo. Linkėjimai. :)

Protel: lol:: lol:: lol:: lol:: lol:: lol:: lol:: lol:: lol:

Dėl schemos OrCAD Capture, Allegro PCB dizaino ir modeliavimo PSPICE. Nuoširdžiausi linkėjimai

IMHO, OrCAD visiškai integruoti įrankiai, bet ir OrCAD ir PCAD yra ne evolutionaly sistemos - Caddence Allegro, ALTIUM Protel - tai produktai palaipsniui ...

PCAD yra labai graži, lengva išmokti 7-10 dienų Autoroute bye

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back