OrCAD - 7-segment LED

T

tec1

Guest
I'm new to OrCAD, ir man reikia vietos 7-segment LED, bet nežinau, dalies numeris arba pavadinimas.Anyone?

ačiū

pirmiausia leiskite man pasakyti, kad u OrCAD yra gręžimo įranga.U turi būti paciento sužinoti, kad.

Coming Back to ur problema, galiu pasakyti, kad prieš priimant PCB išplanavimas ir turi padaryti "schema" Valio grandinė, ir kad gali būti padaryta "Layout", kuris automatiškai paleidžiama insalled metu OrCAD montavimas.

Į "Maketas", ten yra galimybė "Sudedamosios dalys" kairėje pusėje ekrano.Šiuo U pirmiausia turi įtraukti visus bibliotekos, kurie yra nukopijuoti įdiegimo metu, bet dar nėra įdiegta.

Po to jos labai paprastos.U tiesiog įrašykite UR komponento pavadinimas ir visas sąrašas yra atvykęs.U reikia tik pasirinkti reikiamą onr ir lašas ekrane, jos schema bus rodomas.

Taip pat galite atlikti ir Caputre dalis.Post Bhavik buvo supainioti, ar esate klausdamas OrCAD gaudymo arba išdėstymas.Jei dirbate su maketo turite padaryti savo pėdsaką ir pažiūrėkime į lapo matmenys.

thanx Jack ištaisyti man.

Na, jiems taip pat už OrCAD pradedantiesiems.Galima u can gidas tec1 geriau su savo problemomis.

Ačiū, bet aš ne ta, kad naujokas, aš jau sukurta mano grandinė "Capture iš NVS", tačiau trūksta 7-segment.Aš ieškojau jį naudojant visus raktinius žodžius, bet veltui ..

O ar žinote, programinę įrangą, kuri yra daugiau profesionalių ir galingesnis nei OrCAD?

Dėkojame visiems

Turite dizaino bylos 7segment-> New-> Biblioteka Vy grafikos ir PIN įrankis.įkelti šį vėliauSkelbimas po 1 minučių:biblioteka:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back