Optimizavimo metodai

T

tachyons

Guest
Hi All, 1) Kokios yra skirtingos technikos, kurią naudoja optimizavimo įrankis nustatyti setup / palaikykite pažeidimus? 2) Ar tai taikoma visiems preCTS / postCTS / postRoute optimizacijas? Jei ne, kaip optimizavimo metodus skiriasi kiekviename etape? Mano Tachyons

Sveiki ,............... save ....... enrique disuja ........ yourwellwisher .............. .... aš turiu ką nors labai .. ir aš norėjau pasakyti ............. laukia UR repy .. [color = "Silver"] [SIZE = 1] --- ------- Pranešimas Parašytas at 08:50 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 08:49 ----------[/SIZE] [/color] Sveiki, ............... save ....... enrique disuja ......................... . aš turiu ką nors labai .. ir aš norėjau pasakyti ............. laukia UR repy ..

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">------ ---- Pranešimas Parašytas at 08:51 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 08:50 ----------</span></span>
Sveiki, ... ............ save ....... enrique disuja ........ yourwellwisher .................. i turėti kažką naujo .. ir aš norėjau pasakyti ............. laukia UR repy ..

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">-------- - Pranešimas Parašytas at 08:52 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 08:51 ----------</span></span>
Sveiki ,..... .......... save ....... enrique disuja ........ yourwellwisher .................. aš turiu ką nors labai .. ir aš norėjau pasakyti ............. laukia UR repy ..

Sąranka .. sumažėjimas duomenų kelią delsimo ... palaikykite padidinti duomenų kelią delsimo ... įdiegimo .. supažindinti naudinga nerijos .. Duomenų trajektorijos optimizavimas gali būti atliekamas buferinė, keičiant pavaros koncentracija, multi vt metodai ir tt.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back