optimizavimas mikrojuostelinių nuožulnomis posūkiuose

N

Nischey

Guest
Hi all, I m naudojant IE3D optimizuoti nuožula posūkiuose tam tikro dažnio. KC Gupta knyga microstrips kai santykiai buvo suteikta optimali chamfering mikrojuostelinių posūkiuose. Šie santykiai priklauso tik plotis ir aukštis, bet ne ginklais ilgis. Bet aš pastebėjau, kad keičiant IE3D ilgis, S11 vs dažnio pokyčiai grafikas ir optimalų chamfering pakeitimus vertė. Neturėtų būti nepriklausomas ilgis pagal pateiktas formules? , Ar jiems tai kažkas negerai?

idealiai Gupta lygtis galioja, tačiau darant prielaidą, perdavimo linijos ilgis neturi poveikio, ty jos yra 50 omų, o ne tarp po lenkimo perdavimo linijos sąveika. Inn IE3D sąskaitas tarp TX linijos mova taip, kad ji duos mažiau IL. PK IE3D integriniai grandynai yra gerai.

Ačiū už greitą atsakymą, turiu rasti tam tikrų empirinių atžvilgiu optimalų chamfering mikrojuostelinių 90 laipsnių posūkiuose ne 2.45GHz GaAs substratas ir aukso metalo juostelės. Tai gali būti padaryta tiksliai naudojant IE3D? Į ką kintamųjų turėčiau atkreipti dėmesį, kaip nepriklausomi kintamieji? plotis, aukštis? Kaip jau minėjau, kaip aš galiu pasikeisti ilgis rankos lenkimo, IE3D vertė optimalų chamfering pakeitimus. Tačiau daugeliu atvejų ilgis nėra žinomas iš anksto. Kaip apeiti šią problemą? Jei aš tiesiog laikyti kaip pastovus, o ilgio įvairaus pločio ir aukščio? Tokiu atveju vertė turėtų imtis ilgis? Būtent klausia, mes galime kategoriškai pasakyti, kad atsižvelgiant pločio ir aukščio vertės, ypatingą vertę chamfering geriausiai tam tikrą dažnį?

[Quote = Nischey] Bet aš pastebėjau, kad keičiant IE3D ilgis, S11 vs dažnio pokyčiai grafikas ir optimalų chamfering pakeitimus vertė. Neturėtų būti nepriklausomas ilgis pagal pateiktas formules? [/Quote] Taip, jis turėtų būti nepriklausomas. Ar perkelti uosto plokštuma išlinkimo?

Perkeliant uosto plokštuma išlinkimo, tai reiškia, kaip parodyta Pirmasis skaičius?
67_1278176740.jpg
99_1278176740.jpg
Kam reikia dviejų minėtų modelių duoti skirtingus S parametrus ?

[Quote = Nischey] Kodėl turėtų dviejų minėtų modelių duoti skirtingus S parametrus? [/Quote] 1. Jei Magistralė yra ne visai 50 omų, papildomos ilgis S parametrams keisti. 2. Modelis, kuriame uostai yra tiesiogiai išlinkimo, jūsų EM rezultatai gali būti blogai, nes kraštus laukai tarp uostų ir lenkimo (netolydumas).

[Quote = volker_muehlhaus] [quote = Nischey] Kodėl turėtų dviejų minėtų modelių duoti skirtingus S parametrus? [/Quote] 1. Jei Magistralė yra ne visai 50 omų, papildomos ilgis S parametrams keisti. 2. Modelis, kuriame uostai yra tiesiogiai išlinkimo, jūsų EM rezultatai gali būti blogai, nes kraštus laukai tarp uostų ir lenkimo (netolydumas) [/quote] Be to, jei tiekimo linijoje yra 50 omų turite S21 etapas ir S12 pakeitė priklausomai nuo kanalai linijos ilgis.

[Quote = mauroferrari_] Be to, jei maitinimo linijos, 50 Ohm turite S21 ir S12 etapą pakeistas atsižvelgiant į pašarus linijos ilgis [/quote] Taip, žinoma. Mano supratimu, kad šioje temoje, mes stengiamės paaiškinti, dydžio skirtumą.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back