Opamps

N

Naomi

Guest
labas

Turiu du klausimus:

1.Can ir naudoti tą patį Opamp už intergrator, lyginamosios ir 1 bit DAC ir analoginių prie skaitmeninių sigma-delta moduliatoriaus ar i pakeisti opamps?
gali kas nors rekomenduoti knygą ar svetainę, 1 bit DAC ir Opamps projektavimo, CMOS.
2.Aš esu pradedantysis analoginiai projektavimas.i am intrested šioje srityje gali kas nors rekomenduoti keletą knygų ir svetainės pradėti nuo pagrindinių su CMOS technologiją.

Ačiū už atsakymą iš anksto

1.CMOs Analog Circuit Design (Second Edition)
Autorius: Phillip E. Allen Douglas R. Holberg

2.Dizainas Analogue CMOS integriniams grandynams

3.CMOS: Circuit Design, Layout ir modeliavimas
Autorius: R. Jocob Baker, Harry W. Li; David E. Boyce

Manau, kad yra per daug atliekų naudojimo paties Opamp (žinoma, reikia turėti 3 opamps, ne tik padaryti tris tikslais) pagrindinių Opamp, comparator, ir 1-bit DAC.paprastai palyginimui gali būti sukonstruotas su mažesnio sudėtingumo ir energijos suvartojimą, ir 1-bit DAC galima lengvai contructed tik SC grandines.

į sigma-delta moduliatoriaus ir intergrator turi būti pakankamai greitai, tai žudys norma Opamp turėtų būti didelis.
pavyzdžiui, dviejų kad moduliatorius, kad nužudė norma turėtų būti didesnė nei 20v/us
o dažnių praeinamumo sdm, nužudė normos turėtų būti gerokai didesnis,
nes riba CMOs, mes turime ateiti į BiCMOS technologijų

Naomi rašė:

labas2.
Aš esu pradedantysis analoginiai projektavimas.
i am intrested šioje srityje gali kas nors rekomenduoti keletą knygų ir svetainės pradėti nuo pagrindinių su CMOS technologiją.Ačiū už atsakymą iš anksto

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back