Opamp spartos reikalavimą tęstinis laikas filtras

C

carl_chao

Guest
Labas visiems, aš projektavimo tęstinis laikas (aktyvus RC) filtras. Įvesties signalas turi didžiausią greitį 20MHz. Kas minimalus Opamp pralaidumo turėčiau dizainas šį filtrą? Thanx iš anksto! [Size = 2] [color = # 999999] Pridėta po 23 minučių: [/color] [/size] Aš norėjau įėjimas iš 20MHz pralaidumo.

Norėdami nustatyti, VJ, kilpos pelnas (AOL), turi būti palikta @ aukščiausios dažnis signalo įvesties (w = 20 MHz). AOL = VJ / m Pavyzdžiui, jūsų atvirojo kontūro įgyti reikalavimo = 46 dB (~ 200) Tada jūsų VJ> AOL * m VJ> (200) * 20e6 VJ ~ 4 GHz linkėjimai, Ramesh

Tai priklauso nuo filtro dažnis ir skirti charakteristika. Paprastai tik stiprintuvas VJ iškraipo filtro savybes. Tai gali būti laikomas tam tikru mastu filtro matmenų, tačiau tai gali būti neįmanoma pasiekti tikslų filtras elgesį. E. g. butas Besselio arba Gauso filtras gali parodyti šoktels ir viršytas laiko srityje. VJ virš 100 MHz, paprastai patariama 20 MHz filtrą.

Ačiū FVM ir rames, Taip, manau, kad Opamp UGB turėtų būti nustatoma pagal paraiškos (ypač iškraipymas) reikalavimas filtro. Jei UGB yra per mažas, bent 20MHz Opamp pelnas yra per mažas, kad uždarosios kilpos (thst yra filtras) veiksmingas, o tai lems aukšto dažnio komponento nusistovėjo. Taigi, Opamp UGB dizainas yra interaktyvus procesas, natūra: pradėti sveiku protu (kaip 5 kartus filtro pralaidumo reikalavimas) vertė, bandymo grandinė, jeigu praeiti spec, sumažėjimas Opamp UGB (siekiant taupyti energiją), jei ne , padidinti. Pataisyti mane jei aš neteisus čia. rames, manau, jūs neteisingai suprato mano klausimą.

Yra du dalykai, kuriuos turi būti suinteresuota ABT. 1) iš Opamp VJ įtakos polių / nulis dažnius (kilti nuo filtro). Galima modelis kaip verilogA Opamp (įskaitant VJ parametras verilog-A) ir imituoja filtro charakteristikos (su verilog-Opamp) ir pasirinko VJ - kurios neturi įtakos polių / nulis dažnių 2) iškraipymas reikalavimas linkėjimai, Ramesh

[Quote = carl_chao] Labas visiems, aš projektavimo tęstinis laikas (aktyvus RC) filtras. Įvesties signalas turi didžiausią greitį 20MHz. Kas minimalus Opamp pralaidumo turėčiau dizainas šį filtrą? Thanx iš anksto! [Size = 2] [color = # 999999] Pridėta po 23 minučių: [/color] [/size] Aš norėjau įėjimas iš 20MHz [/quote] pralaidumo apie 100MHz.

Labas jecyhale, Ar galite duoti santykiai (lygtai) kaip tu atvykti @ VJ iš Opamp už reikalavimą? Arba mes tiesiog reikia remtis verilog-a Opamp modeliavimas (su tyčiniais min VJ pradėti) ir laikytis polių dažnio pokyčių, ir pakeisti VJ (pagaliau atvyksta @ saldus vietoje), dėl kurių polių dažnio nėra var. Ačiū, Ramesh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back