Opamp dinaminis diapazonas

Na, yra lygiai max ir min Opamp produkcija, be įdėti didelis distorssion signalas. Jei norite daugiau sužinoti apie šį temų, galite perskaityti po knyga: desig operationals stiprintuvai ir analoginių integrinių grandynų, Sergio Franko.

Aš sutinku su JoseLeonardo. Mano op amperų dinamiškas svyruoja į išvesties įvesties racionas išlieka naudingas mano prašymas. Jeigu dažnio Roll iškraipymo išjungti per savo komforto zonos app, tada ji vis dar skaičiuoja. Jei ji pradeda geležinkelių Op Amp arba lenkimo signalą tiek, kad aš prarastą informaciją, tada jis nėra. tik mano 2 centai dfullmer

Knygoje Opamps visiems TI jie apibrėžti taip: DR = 20 log (Vout (max) / Vout (min.)) Jei jie sako, kad nustatomas triukšmo lygį ir kompensuoti įtampos ir Vout Vout (min.) ( maks): Vout (max) = Voh (min) - Apimtis (maks.) Tai jie sako, yra apibrėžti, kad panašus į DR VPK apibrėžimą. Aš esu šiek tiek supainioti, kodėl Vout (max) apibrėžimas produkcijos sūpynės ir ne tik aukščiausią produkcija įmanoma?

Praktiniai apribojimai vieną tiekiamos op amperų, gali būti viena iš priežasčių. Galėtų būti dar ne geležinkelių geležinkelių op amperų, kad išvažiuoti netoli tiekimo. Čia yra nuoroda į knygą visiems, kuriuos gali rasti naudingos VP amperų. h ** p: / / rapidshare.de/files/27332238/Op-Amps_For_everyone.pdf sėkmės prisiminti, juk matematika yra daroma, kaip dizaino inžinierius turi nuspręsti, kas yra praktiška ir kas ne. Daugeliu atvejų (mano nuomone) tai, ką daro geriausių inžinierių .......: D sėkmės dfullmer

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back