Op Amp integratorius

C

conchunchun

Guest
Man reikia dizaino vartydami integratorius.Turiu įvesties dažnis yra 600Hz.Įtampos padidėjimas turi būti vienybė bent 1600 kHz dažniu.Unity-Gain BW yra 1600kHz.Kas yra mano vertė R1 ir Rf vertės ir kondensatorius mano vartydami Op Amp.Prašome moko mane kaip calculate.Thanks
Paskutinį kartą redagavo conchunchun on 06 Apr 2007 8:17; Redaguota 1 kartą iš viso

conchunchun,
Aš darant prielaidą, kad 1600Hz vienybės Gain Bandwidth yra integratorius ugb, o ne Op Amp ugb.Pagal šias prielaidas:
Pasirinkite kondensatorius vertė.
Rin = XC / Gain = [1 / (2pi (1600) (C)] / Gain = pelnas / (3200piC)
Rf = begalybės būtų idealus Op Amp.Realiame pasaulyje galėtumėte pasirinkti Rf gauti drift norma yra priimtinai maža.
Blogiausiu atveju drift norma Rf = begalybė yra maždaug = į:
(Vos / Rin B IOS) / C voltų / sek.kur
Vos = Input Offset Voltage iš Op Amp
Ib šališkumo srovės Op Amp
Ios yra kompensuoti srovės Op Amp
.
Ką reikia padaryti, tai nuspręsti, kiek pastovi galia klaida (Verr) galima toleruoti.Th Rf vertę būtina šiam tikslui pasiekti yra apytikriai lygus
RF = Verr / (Vos / Rin B IOS).
.
Žinoma, jei jūs naudojate galutinio vertė RF, Jūs nebeturite gryna integratorius.Kas jums yra žemo dažnio filtras nukirpimas dažnumas 1 / (2piRfC).Norėdami sumažinti Op Amp poveikį Offset Voltage, Bias Current, ir kompensuoti srovę, kaip didelės talpos vertė yra praktiška.
Linkėjimai,
Kral

UGP yra aukščiausia dažnio kur integratorius gali toleruoti dėl šios bylos.Am I correct?
Nuo integratorius pelnas yra 1.

Aš perskaičiau kai kurių knygų sąvoka.Jis sakė, kad darbinis dažnis yra saugoma dešimt metų nuo aukščiau žemas dažnis nukirpimas kur integracija nevyksta.Taigi mano darbinis dažnis šiuo atveju mano UGP?

veikimo dažnis> 10 * Apipjaustymas žemas dažnis
Kaip surasti min darbinis dažnis nuo klausimo pateikta?

Knygos skaičiavimas panašaus.Bet man reikia rasti min darbinis dažnis.
f0 = veikimo dažnis fl = žemas dažnis Apipjaustymas
Tarkime, C = 0.01uF
fl = 0,1 * f0min kas yra mano min veikimo dažnis?
Rf>> 1/2pi fl * C *
Rmax = 1/2pi * f0min C *
| AMAX | = rf / R Nuo klausimas, mano pelnas yra 1 ir R taip Rf vertė yra tas pats.Teisingai?

Kiekvienas turi gerų knygų apie tai?Jei įmanoma, pateikite nuorodas .. Ačiū

Aš padariau kelis paprastus modeliavimo op integratorius mano grandinė naudojant pspice ... įvestis yra stačiakampio impulso Norėčiau gauti trikampio impulso, bet gaunu skirtingus .. Gegužė kas man ...
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

conchunchun,
Neturiu tiesioginį priėjimą prie P-Spice, todėl aš negaliu suprasti atsisiųsti.Tačiau, IIF galite siųsti paprastas schematiškai su komponentų vertes, ir iš stačiakampio įėjimo signalo aprašymo, aš tikriausiai padėti.
Linkėjimai,
Kral

Labas,
Prašome apsilankyti www.national.com ir ieškoti WEBENCH projektavimo įrankis.Su šiuo įrankiu ir galės dizainas UR integratorius ir padės u išvalyti UR abejones ir concepts.Its tikrai gera

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back