Op Amp grandinės vairuoti 20uF apkrovą

A

ack88

Guest
Sveiki, Ačiū iš anksto už skaityti. Bandau vairuoti pridedamas su Opamp grandinės, 20uF apkrovą. Aš naudoju AD825 op amp.Basically aš duodu [VAC + (VDC / 2)] ne apversdami našumas ir gauti Vac + Vdc produkcijos. Produkcija nėra stabilus su šia konfigūracija. Ar man reikia įdėti tranzistoriaus išėjimo galios etapą ar kažkas kita? Ačiū

Aš niekada vartoti AD825 Opamp anksčiau, bet aš ką tik perskaičiau savo duomenų lapą ir iš pirmo žvilgsnio 31 paveikslėlis sugautos mano dėmesį. Šiuo apversdami topologijos jie jau išmatuotas, spengimas 400pF apkrovos. Žinoma, jūs turite didesnį pelną, tačiau talpinė apkrova yra daug sunkesnis, ji gali tapti nestabili. Manau, kurią jūs turėtumete perskaityti duomenų lapą, akcentuojant išsamiai fazių skirtumo įvairių apkrovos sąlygomis, jei jie yra įtraukti (aš ne skaityti išsamiai duomenų lapą.), Prieš nusprendžiant eiti kitu etapu.

Ačiū už nuorodas, tai padėjo. Op Amp turi neribotą talpinė pakrovimo ir taip pat ji suteikia gerą riboto asortimento produkciją. Aš stengiuosi suteikti 100mV-Vac 20kHz. nužudė dydžio op amp yra 125V/us,. Taigi 20kHz aš galiu duoti tik maždaug 19mV kaip įvesties. Taigi kokių nors pasiūlymų.

Jūsų pranešimai kelia du klausimus: - sąlygos pasiekti stabilumą ir talpinė apkrova - reikiamus OP parametrus AC 100 mV @ 20 kHz aš pradėsiu nuo antrojo punkto. Aš negaliu sekti savo nužudė normos apskaičiavimą, bet jūs galite lengvai apskaičiuoti reikiamą išėjimo srovę. Man suskaičiuoti apie 0,25 100 mV ir 20 kHz, todėl akivaizdu, kad reguliariai VP negali vairuoti apkrovą. Vairo OP stiprintuvas su diskrečiųjų tranzistorius stiprintuvas arba atskiras tranzistorius stiprintuvas atrodo būtina. Riso principas pasiūlė microcip iš esmės gali dirbti. Yra ir kitų grandynai, kurių geriau DC tikslumo, bet tai neaišku, jei jie siūlo esamos problemos pranašumą. Tačiau mažas kondensatorius varža žymiai sumažinti OP Vokietijos juodmargių pelnas spartos produktas) ir reikalauti 20 kHz signalo dažnio pralaidumo pertekliaus (10 - 100 MHz). Reikėtų pagaliau paminėti, kad uždaro ciklo stabilumo talpinė apkrova gali būti geriau pasiekti einamosios išėjimo stiprintuvo (OTA), nei su įtampą (reguliariai VP). Tačiau nėra didelės srovės OTA lustai kiek žinau. Bet jūs galite įgyvendinti savo stiprintuvo dizaino principą.

Ačiū už atsakymo FVM padėjo daug. Aš pridėjo RISO apie 500 omų) ir patikrinti produkcijos ji yra gera, apie 5-7 kHz, o po to ta pati istorija nestabili, todėl toliau nuo čia jokios kitos kompensacijos technika, su kuriuo galiu kovoti su aukštų dažnių. Aš pridedamas gavau atsakymą. ] Http://images.elektroda.net/91_1330395894.png~~V [/ url

Analizuoti linijos pelnas ir bandyti ją pritaikyti prie stabili konstrukcija. Jei jums reikia konkrečią uždarojo ciklo pralaidumą, taip pat, greičiausiai tik su didesnės spartos plačiajuosčio ryšio stiprintuvas gali išspręsti problemą. Už paprastą rankinį apskaičiavimo, galite manyti, atvirą ciklo op išėjimo varža 30 omų, kaip siūloma lapo diagramos TPC 4. Jei nupiešti Bode diagrama matote pole / nulis pora sukurtą išvesties RC apkrova (VVG / švinas). Unity-Gain perėjimas turi vykti dažniuose virš nulio, todėl su AD825, Riso turi būti padidintas virš 0,5 ohm net Unity-Gain buferio. Įrašyta išvesties etapą, numatytą išėjimo srovę, gali būti reikalaujama, kad vairuoti. Bet tai turi būti klasė "etapas, siekiant išvengti neigiamų kilpos stiprinimo koeficientas poveikį. Tai žemesnio nei išėjimo varža taip pat geresnes galimybes sukurti stabilią kilpą.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back