A
aryajur
Guest
Nuo EM bangos lygtys ir laidininkai, mes pastebėjome, kad EM bangos negali daugintis ir dirigento, nes jos yra labai silpnos ir odos gylį susilpninti "e" atstumą.Tad kaip jie gali feed į perdavimo linijos.Iš pradžių buvau patenkintas, nes man aiškina, kad EM bangos keliauja išilgai linijos, o jis bando spinduliuoja iš nuo linijos, kuri turėtų sukurti e. teisingumo srityje palei liniją, kuri bus sukurta pagal perdavimo linijos dabartinis ir ji bus duoti mus odos gylio aplink laidininko paviršiumi.
Bet aš svarstymas Mikrobangų Inžinerija David gaisras, ir kad jis atsižvelgia į SER bangų atveju eilutę.Ir mano E ir H laukų palei line 0!(z kryptimi), tai yra perdavimo linijos skyrius, kai jis gauna telegrafininkas lygtis pagal Maksvelo lygtys.Ir aš nesuprantu, kodėl nėra odos gylį arba kaip tokia banga propaguoti ir perdavimo linijos laido?
Bet aš svarstymas Mikrobangų Inžinerija David gaisras, ir kad jis atsižvelgia į SER bangų atveju eilutę.Ir mano E ir H laukų palei line 0!(z kryptimi), tai yra perdavimo linijos skyrius, kai jis gauna telegrafininkas lygtis pagal Maksvelo lygtys.Ir aš nesuprantu, kodėl nėra odos gylį arba kaip tokia banga propaguoti ir perdavimo linijos laido?