nutraukia įprastos hanging pic

Nemanau, bet problema yra su įrangos.

Manau raštu EEPROM ima daugiau time.Try pereiti prie įprastos pagrindinės programos.tai nėra gera praktika rašyti daug kodas nutraukti Paprogramės.
bandyti nustatyti kai šiek tiek į kasdienybės ir atlikti užduotį, pagrindinės linijos atžvilgiu, kad truputį.

taip pat patikrinti kitų pertraukia kaip laikmatis.
nes jei laikmatis subroutine tai atsižvelgiant, kiek laiko ji bus nuolat būti, kad linijos only.will negali grįžti prie pagrindinės linijos.--- KeshavSkelbimas po 3 minučių:Ei pamiršau pasakyti

padaryti bitų INTF = 0; po to, kai vykdančioji viso nutraukti routine.I thnk tai gali būti problema.

- KeshavParašytas po 42 sekundžių:Ei pamiršau pasakyti

padaryti bitų INTF = 0; po to, kai vykdančioji viso nutraukti routine.I thnk tai gali būti problema.

- KeshavSkelbimas po 1 minučių:Ei pamiršau pasakyti

- Keshav

Pašalinti staigus energijos tiekimo skyrių naudojant X ir Y-Cap-Cap talpos pašalinti bangą.Elektros energijos tiekimo ratą, kurie sukelia įtampa fulctuations.Reikalinga įtampa reikalinga mikrovaldiklį yra 5V.Dėl viršįtampių produkcija voltgae gali skirtis.Pažymėkite reikiamą įtampa ateina kontrolieriaus pusėje visą laiką.

Aš bandžiau šį ...... sistemos atsako latas tapo šiek tiek geresnė (bet ne 100% tiksli ).... ačiū

pabandykite naudoti geriau pagrindo mikrovaldiklį.atrodo, kad triukšmas yra iš žemės brėžiant liniją.pabandykite optiniu izoliacija nutraukti PIN.

Kaip Tareksamy.

Mikro valdiklis turėtų būti atskirtos nuo optoIsolator's sumažinti žalą aukštis ir srovei ir įtampai, kuri gali pakenkti mikro valdiklio.Todėl pabandykite atskirti nuo valdžios pusės mikrovaldiklį ir bandykite mažinti Harmonic

Bandyti

tuščia nutraukti ISR ()
(
if (INTF)
(
INTF = 0;
GIE = 0;
WriteByteToEE (TotalRunTime, 0x0B);
GIE = 1;)
)Aš pats, kad problema couse ilgai reikia rašyti į EEPROM.Pabandykite perkelti WriteByteToEE prie Maino.

relė turi būti pridedamas kaip įmanoma arčiau prie maitinimo šaltinio ir atskirti aukštą einamosios žemės sugrįžti su mažo žemės grąžinimo bus Osle dūmuose

HiTech piccParašytas po 41 sekundžių:ir WHT veikia kompiliatorius daryti su savo problema ir prašome paaiškinti?

Jūs turite problemų su Harmonic susidarančių elektros linija ir variklio, antroji problema yra Grįžti EML

1 - pabandykite atskirti su optocopler (tarp mikrokontrolerio ir relės mikrovaldiklį. Manau, kad tai bus darbas
2 - pabandykite įdėti savo valdytojo nuo elektros energijos tiekimo linijų, siekiant sumažinti harmonikų
3 - naudoti nepriklausomą elektros energijos tiekimą (akumuliatorius, switchmode, ..)
4 - Put tentalium capcitor šalia mikrovaldiklį (Vcc, GND)

G

garg29

Guest
Hi all
m projektavimas projektą, naudojant pic16f877 (4MHz) ir ds1302.the kontrolierius vienetas diskai relė, kuri furthur pavarų žvaigždutės Delta strater iš Trifaziai variklių.
turiu išgelbėti nuo elektros energijos failure.so motorinių Runtime kuo greičiau jėgai sugedus mano sistema generuoja nutraukti ir motorinių Runtime yra išsaugotas.
Dabar problema yra kaip tik mano pic leidžia paleisti komandą relės ir perteikti starteris sukelia nugaros EML Pradedančiųjų Mano mikrovaldiklį skyriuje kabo iki ... Aš išbandžiau šias įrangos sprendimai:
1.pridėti atsieti kondensatoriai
2.smagratis diodas ant relės
3.geriau antžemines linijas

Jeigu aš ištrinti nutraukti iš kodas Mano valdytojas skyriuje veikia puikiai .. kas gali man problema?m siuntimo kodo dalis už pertraukti

.
.
.
.
.
.
tuščia nutraukti ISR ()
(
if (INTF)
(
INTF = 0;
WriteByteToEE (TotalRunTime, 0x0B);)