nustatyti prietaiso tipą pic

T

tonyd

Guest
Ar yra koks nors programinės įrangos, kuri gali aptikti IPS lustas tipo, aš, ką aš žinau IPS lustas, bet ji ne žymėjimai Ačiū iš anksto T

Kiekvienas IPS DeviceID srityje, kurie gali būti perskaityti net lustas yra apsaugotas nuo kodo. Tiesiog conect ICSP programuotojas ir naudoti prietaisas identyfication variantą. BTW, kiek daug kaiščių ji?

daugiau info i picstart plius programuotojas ir MPLAB programinė įranga Kokios programinės įrangos man reikia? Ar tai gali būti padaryta su mano programuotojas?

[Quote = tonyd] ji 28 smeigtukai pikio 0.6 [/quote] Aš gali būti PIC16 arba PIC18 [citata = tonyd] turiu picstart plius programuotojas ir MPLAB programinė įranga [/quote] I dont know bet kokią programinę įrangą, kuri bus dirbti su picstart, Galbūt tam tikros rūšies programinę įrangą, kuri gali dirbti su JDM suderinama programuotojas gali skaityti visą konfigūracijos plotą (ypač įrenginio ID). Kodėl jums reikia žinoti, kas procesoriaus modelis?

Jei šis pic grandinės darbo galite pabandyti sužinoti Kiekvienas PIN kodo funkcija ir pabandykite žinoti jo rūšį pagal to ... iš smeigtukai kaip XTL ir VCC ir GND ... I / O jungtys ... nuoseklioji sąsaja, ir palyginti, ką jūs žinote, kas yra prieinama iš pic šeimos reikia šiek tiek pastangų, bet manau, kad jums gali padaryti, kad taip arba bent tiksliai žinoti, tikslinės šeimos

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back