Nustatyti ON / OFF statusas jungiklis

2

2bengg

Guest
hiya im looking įgyvendinti ką mano paskutiniai metai. Man reikia, kad būtų galima patikrinti jungiklį statusą. ty jis yra įjungti arba išjungti aš raštuotas, kad yra 2 būdai tai padaryti: 1. priemonė visoje jungiklis įtampos (jei ji yra 230V AC tada jungiklis išjungtas) 2. priemonė šiuo metu po jungiklis, jei yra srovė teka jungiklis. Man reikia tai turi būti atliekama naudojant mikro valdiklio. Pagrindinė idėja yra [PRIDĖTI] 53773 [/ PRIDĖTI] Kaip aš galiu įgyvendinti šį? i reikia nustatyti jį taip, kad mikrovaldiklis gali patikrinti, ar yra įtampos kritimą pereiti, ar ne.

Nemanau, kad tai gera idėja, kad tiesioginis ryšys tarp maitinimo tinklo ir jūsų mikro lenta. Galėtų būti saugos problema. Matavimo dabartinį su dabartinių griežtų būtų vienas iš būdų tai padaryti, kaip jums siūloma. Galima padaryti paprastą pakaba rankomis vynioti aplink srovės kabelis ritė.

jums gali kilti relės visoje jungiklis ir aptikti, jei kontaktas su juo buvo uždarytos, ar atidarytos. Naudokite optiniu izoliatoriai dar atskirai?

Nemanau, kad tai gera idėja, kad tiesioginis ryšys tarp maitinimo tinklo ir jūsų mikro lenta. Galėtų būti saugos problema. Matavimo dabartinį su dabartinių griežtų būtų vienas iš būdų tai padaryti, kaip jums siūloma. Galima padaryti paprastą pakaba rankomis vynioti aplink srovės kabelis ritė.
ačiū už atsakymą, hmm, kad jei aš jį suprasti teisingai tu prašai mane setup ant kiekvieno vielos ritė atskirai patikrinti, ar srovė pro jį tekančios? visa sąranka turėtų būti apie 5-6 Tokiems ry ¹ iams. todėl turintys daug ritė leis visą grandinę atrodo tikrai skurdus IMO. gali jums galbūt pasiūlys kitą kelią?
galite pudt relės visoje pereiti aptikti, jei kontaktas su juo buvo uždarytos, ar atidarytos. Naudokite optiniu izoliatoriai dar labiau izoliuoti?
ačiū už atsakymą, ir grandinė turi būti suprojektuota taip, kad kiekvienas jungiklis (bus apie 5-6 jungikliai) būtų relės per jį anyways, todėl kad jungiklis gali būti kontroliuojami / apeinama iš mikro valdiklio. atsižvelgdamas 2 relės kiekvienai jungiklio taptų projekto brangesnė ir sudėtingesnė. Aš turiu į optiniu izoliatorius pažvelgti ir pamatyti, kas pasirodo

Čia yra mano pigesnis idėja .... yra taikomi lygiagrečiai, jungiklis supakuoti buvo ir prieš, kad įdėti LDR (izoliuoti nuo aplinkos šviesą pora naudojant bet tamsus dalykas, kaip juoda izoliacine juosta) .. dabar, kai jungiklis yra atviro vadovaujama švies ... n, kai jungiklis buvo užges .... tai nėra paprasta .... ;-) Taip pat, jei jūsų įjungti lieka atviras, ilgą laiką po to įdėti paskatino su rezistorius serijos su jungikliu ... Pastaba: tikiuosi, u got Ką aš bandau pasakyti ... ir jei u ne tik man ... Aš supilstytas grandinės pic jums ... ;-) Geriausi linkėjimai!

ačiū už atsakymą, ir grandinė turi būti suprojektuota taip, kad kiekvienas jungiklis (bus apie 5-6 jungikliai) būtų relės per jį anyways, kad jungiklis gali būti kontroliuojamas / pamiršta, padarytais mikro valdiklio.
jei turite tikrai visoje pereiti anyway, todėl prietaisą galima įjungti iš mikrokontrolerio, kodėl gi ne pašalinti maitinimo jungiklį ir jungiklio, kaip indėlį į mikrovaldiklį - kai jungiklis yra mikrovaldiklis užsidaro relė. Jeigu relė turi papildomą susisiekti, galite naudoti, kad patikrinti, ji uždaryta.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back