Nusiųskite 127 galios tranzistorius

B

bushygs

Guest
Aš ma naudojant PATARIMAS 127, įjungti ir išjungti galios apkrova, grindžiama įėjimo įtampa, ty kai įtampa yra didesnė 10.50v tada galia tiekiama per TIP127, kai jis nukrenta žemiau minėtų voltų TIP išjungti. Spinduolis yra prijungtas prie įvesties voltų bazė yra prijungtas rezistorius & Šotki 10.50v ir kolekcininkas iš įdėti. Aš galiu gauti gauti Patarimas Norėdami įjungti ir išjungti, tačiau negalėjo gauti dabartinę pasakyti, jei įėjimo srovė yra 500mA iš įdėti tik 5-10mA. Gali kas nors paaiškinti, kaip naudoti Patarimas Norėdami gauti reikiamą išėjimo srovė?

Ar jūs galite padaryti schematiškai (tik paprasta) ir įkelti jį?

Jūs esate nesiruošia gauti R2 "bazės srovę per daug. Be bazės srovė gausite labai mažai kolektoriaus srovės. Tai nėra didelis grandinės principo, ką jūs bandote pasiekti, bet galite pabandyti kažką daug mažesnis už R2 ". - Tarkim, 100 omų. Geriau grandinė reikės daugiau dalių. Keith

Ačiū, jis yra didesnis grandinės dalis, ji yra naudojama UPS su automatinio Apipjaustymas baterijų apsaugos. Aš pridedamas išsamias schematiškai, įskaitant paaiškinimą, dabar jūs galite padėti Pls

Aš tiesiog atrodė TIP127 ir ji iš tiesų yra Darlington, kad simbolis yra neteisinga. Taip pat ji nebus reikia mažos vertės bazė rezistorius minėjau anksčiau. Kas įtampos jums pradėti su grandine, kai jūs laukiate pereiti ir ką apkrovos turite? Su 10,5 V Šotki jums reikės bent 12V spinduolis ruožtu tranzistorius, nes 1.4V arba visoje bazės / emiterio. Keith

Norėčiau naudoti šią grandinę galia 12V 500mA grandinė. Ir baterijos Aš naudoju 6V 5Amp * 2 baterijos = 12V akumuliatoriaus. E \ Kai baterija yra naudojama ir apsaugoti bateriją iš gilių iškrovų, aš norėčiau naudoti šią išjungti grandinės naudojant PATARIMAS 127. Tip 127 Emitter būtų gauti gali būti 12V 500mA 12V 1Amp kaip įvesties ir išvesties ne kolekcionierius. Kai baterija pasieks 10V Šotki sustoja atlikti PATARIMAS bazė negali būti neobjektyvus ir emiterio gabalai tiekimo kolektoriaus. Jei esu neteisingas pataisyti mane su schematiškai pls

[Quote = bushygs] Taip pls pridedu schema [/quote] Ar galėtumėte įkelti normalų vaizdą, todėl žmonėms, kad nėra mS / Open Office įdiegta taip pat galite pamatyti nuotrauką? PNG formatu paprastai būtų geriausias pasirinkimas schemos: D

Tranzistorius nustos dirigavimo apie 12V, aš norėčiau turėti minties, o ne 10V. Bandykite didesnes įėjimo įtampa nustatyti Apipjaustymas įtampa, arba pabandyti 9V Šotki. Keith

Įėjimo įtampa yra maždaug nuo 12,5 iki 13 V ir kai appiled į spinduolis Tip 127 voltų yra pagrindas suteikia išėjimas (kaip) 11 voltų su Sam vairo. net ir po 100 OMS ar mažiau rezistorius (nors Šotki vykdo 11 voltų). [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 7 minučių: [/color] [/size] Gerai pabandyti įkelti paveikslėlį PNG formatu

, Kaip jau minėjau anksčiau, kaip TIP127 Darlington, mažesnės vertės rezistorius nereikia, nes aš pirmą kartą maniau. Ar galėtumėte tiksliai išmatuoti bazės, emiterio ir kolektoriaus įtampa ir po. Be to, ką apkrovos jūs naudojate? Jūs sakote, kad galite gauti tik 10mA iš, tačiau, jei jūs naudojate mažas atsparumas apkrovai, nei leistų manyti, kad tranzistoriaus kolektoriaus turi būti labai žemos įtampos. Keith

Spinduolis įvesties voltų 12.7v 450mA bazės (prieš prijungtas Šotki) 10,8 V 450mA Kolekcinės (prieš prijungtas prie bazės) Nėra Kolekcinės (Šotki yra prijungtas prie bazės) 12,7 V 20mA rezistorių Šotki Kombinuotas produkcijos Šotki 2 V 20mA

Patikrinkite, ar jūsų tranzistorius jungtys - jie atrodo kaip tranzistorius prijungtas netinkamai matavimai. Keith

PATARIMAS 127 kontaktų config Pin 1 = bazės Pin 2 = Kolekcinės Pin 3 = Emitter tikimės, kad aš esu teisingas

Darant prielaidą, kad jūs ieškote prietaisas dešiniuoju keliu, kad yra teisinga. Tačiau, jūsų matavimai anksčiau sakė, 10.4V, kai jis nebuvo susijęs ir 450mA apkrova ant pagrindo. Su baziniais atjungtas bazės įtampa turėtų būti kaip spinduolis dėl prietaiso rezistoriai ir srovės stiprumas turėtų būti lygus nuliui. Ar jūs iš tikrųjų gavo TIP127? Ar galėtumėte prapūsti ji? Keith

Taip priekinio vaizdo Config yra tai, ką aš paminėjo, remontuoti dėl įtampos ir srovė visi trys smeigtukai ir susisieksime su Jumis ačiū labai

Išbandytas PATARIMAS 127 Vaizdas iš priekio Pin 1 bazė PIN 2 - 3 kolektoriaus Kaisčiai - spinduolis, įvesties voltų 12v 1 amp. Bazė 12v 0,8 amperų, ​​KOLEKCIONAVIMO - 0V. kai bazė kaištis yra aktyvuota kolektoriaus išėjimas 12V ir 0,07 stiprintuvą.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back