nuotrauka tranzistorius su gyvinti / dim LED

B

build18er

Guest
Aš dirbu pagal nuotrauka tranzistorius pakoreguoti keletą lemputės ryškumas (daugiau šviesos nuotrauka tranzistorius, ryškesnis LED).Bandau išsiaiškinti, geriausia statyti grandinė.Aš grojo su naudojant tranzistoriai padidinti skirtumą pateikta nuotrauka tranzistorius, bet man atrodo, nepavyks.Bet padėti kuriant šią grandinę, būtų labai dėkingi.

Rodiklis PWM (naudojant up) yra įprastu būdu.Priešingu atveju individualiai kontroliuojamas dabartinio šaltinių, kurie gali būti reikalingi.

I don't really know anything about creating PWM grandinė (nei kas iki IS) Norite maloniai parengti apie tai, kaip aš galiu eiti apie nustatymą susikurti?

Ar jūs laikoma naudojant Light Light Dependent rezistorius.Šviesos ir dabartinis labai linijinis poslinkis, palyginti su Foto tranzistorius.nebūtų sunku kontroliuoti dabartinių per savo diodai su paprasta Poslinkis grandinė.

Aš esu atvira bet šviesos aptikimo įtaiso tipui.Tik kvalifikaciją, kad ji turi būti reagentu to ir šviesos ~ 940nm, taip kad tai, ką aš fiksavimo grindžiamas.Ar turite kokių nors rekomendacijų, ką prietaisas noriu naudoti, ir kokie pagrindiniai grandinę sudarytų?Esmės be šviesos Norėčiau lemputės būti silpnas, o paskui kaip daugiau šviesos aptikimo (IR) Noriu LED gauti šviesesnė.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back