nuotolio RFID

R

rectifier

Guest
Aš noriu žinoti, ką koeficientą, RFID diapazonas priklauso? taip pat noriu pradėti nuo RDA projektą ir man reikia didžiausias diapazonas, todėl gali kas nors pasakyti man didžiausią įmanomą spektrą aktyvios ir pasyvios žymės išsamią informaciją ...

Skaityti diapazonas yra apibrėžiamas kaip maksimalus ommunication atstumas tarp skaitytuvo ir žymės. Skaityti diapazonas tipiškų pasyvus RFID produktai skiriasi nuo maždaug 1 cm iki 1 m, priklausomai nuo sistemos konfigūracijos. Skaityti įvairių RDA įtaisas, paprastai paveikė šiuos parametrus:) Veikimo dažniai ir veiklos antenos ritės b) Q antenos ir tuningas grandinės c) Antenos orientacija d) žadinimo srovės ir įtampos e) Jautrumas imtuvas f) kodavimo (ar moduliavimą) ir dekodavimo (arba demoduliavimo) algoritmas g) skaičius duomenų bitai ir aptikimas (aiškinimas) algoritmas h) Būklė veiklos aplinką (metalinis, elektrinis triukšmas), ir tt Su tam tikra veikimo dažnis, pirma pateiktos sąlygos (- c) yra susiję su antena konfigūracija ir tuningas grandinė. Sąlygas (d - e) yra nustatyta grandinės topologijos skaitytojas. Sąlyga (f) yra vadinama ryšio protokolą su prietaisu, ir (g) yra susiję su programinės įrangos programą, duomenų interpretavimą. Darant prielaidą, kad prietaisas veikia pagal tam tikrą sąlygą, skaityti įvairių prietaisas yra labai paveikė antenos ritės veikimą. Jis visada yra tiesa, kad ilgiau skaityti diapazonas yra tikėtis didesnės galios antenos.

Sveiki, Jūs turite kitokio pobūdžio pasyvus RFID kortelės visų pagrįstų skirtingomis technologijomis. Jūs turite Nuotolinės kortelės už 125 KHz ir 13,56 MHz pagal ISO14443 max atstumas: 4 upto 10 cm (MIFARE 13,56 MHz) Jūs taip pat turite VISINITY CARDS už 13,56 MHz remiantis ISO15693 net iki 1 metro MAKS. Jūs taip pat turite 914 MHz ir 868 MHz dažnių korteles, kuriose galima dirbti su atstumu 10 metrų arba daugiau! .. Jie taip pat pasyvus korteles. Pagarbiai, Paulius.

i naudoti caliso remiantis ISO15693 jie claming 1 metro max tačiau gavau tik 10cm

NEX dokumentų pateikiama visa informacija, reikalinga, kai jūs pradedate su RFID. Pagrindai ir pažangias informacijos. UHF nuo 860-930MHz (ISO / IEC 18000-6) turi aukštąjį diapazone! Mano!

Ar įmanoma dizainas RDA su 2000m diapazone? Kaip? Kiekvienas prašome ....

2km asortimentą RDA? Umm ..... Ne tikrai! (Net UHF į mano žiniomis).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back