Nuoseklusis prievadas sąsaja 89C51

N

ngocky

Guest
Hi everybody. Aš esu naujas žmogus forume, mano anglų nėra good.I projektą "Valdymo įtaisas namie per PC ir programavimo su VB6. kiekvienas turi schematinis grandinės nuoseklusis prievadas sąsaja 89C51, prašome siųsti man, nes daug mano elektroninio pašto adresą: ngocky@qtsc.com.vn Thanks and regards

Norėdami prisijungti 8051-išvestines kompiuterio per nuoseklųjį prievadą, jums nereikia daug .. Bet TTL/CMOS-to-RS-232 sąsaja IC padaryti .. Pabandyti konfigūracija parodyta toliau .. , IanP

Lengviausias sprendimas kada nors. Naudoti MAX232 iš www.maxim-ic.com , atsisiųsti H / W jungtis duomenų lape. Naudokite Timer0 arba Timer1 kaip Baudrate generatorius (galite rasti čia geras 8051 Baudrate skaičiuoklė Pagal www.8051.com ) ir pradėti kalbėtis su savo UC serijiniu. Hope, kad padeda.

HI IanP! aš negaliu atidaryti savo failo send.Please persiųsti man ar man rodyti tinklalapį, kad aš galiu jį atsisiųsti, Thanks a lot

Sveiki sujith! Aš bandė atidaryti savo schematiškai, bet radau, kad sunku atidaryti. Ar galite siųsti kitą paprasčiau schem ..... Ačiū / debesis

hi .. "Word" dokumentą frend .. tiesiog atidaryti IV įterptas objektas. tai yra grandinė, mes naudojame metų .. ir mes hav sėkmingai nuosekliojo ryšio. atžvilgiu. Sujith

ei ngocky jei UR galutinis tikslas yra kontrolės prietaisais D PC, tada d mikrovaldiklių nereikia ........ Wud būti daug paprastesnis, jei ir naudojamas tiesiog užprogramuotas d lygiagrečiai uoste per vb ar c

Nuosekliojo ryšio tarp kompiuterio ir mikrovaldiklio (8051) naudoti tik DB-9 jungtis ... Ar mes naudojame USB Serial Coummication?? Plzzz Pasakyk man,
url]

[Size = 2] [citata = casamiro] nuosekliojo ryšio tarp kompiuterio ir mikrovaldiklio (8051) naudoti tik DB-9 jungtis ... Ar mes naudojame USB Serial Coummication?? Plzzz pasakykite man [/quote] [/size] [size = 3] Jūs turite naudoti USB į RS232 konverteris lustai (pvz.: FT232 luste) būti susiję su mikrovaldikliu ar naudoti tas, kuris turi USB jungtis luste [/size]

Galite naudoti USB, bet tai pranešimą protokolas remiantis, tai gali būti gana lėtas. Naudojant tikra RS232 prievadą jūsų kompiuteryje yra geriau, jei jūsų kompiuteryje dar vieną. Norėdami konvertuoti RS232 į TTL signalo lygius, geriausia naudoti lustą ICL3221. Tai yra įperkamas ir dirba su maitinimo įtampos tarp 3 ir 5 V. Jūs galite kurti savo ar pirkti pasiruošę čia http://www.tildesign.nl/rs232_ttl_converter-2010107101P2N . Šis puslapis taip pat apima visą schematiškai ir ICL3221 duomenų lape.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back