nuosekliojo ryšio tarp 2 PC

S

shraddha

Guest
hi i am bando padaryti nuosekliojo ryšio tarp 2 kompiuterių su C-code.I bandė visus nuosekliojo ryšio komunalinių paslaugų (bioscom, _bios_serail_com, Outp, outpb) mano pc receving duomenis, tačiau negali perduoti data.plz pasakyti man Ką daryti, jos skubiai apie shraddha

Rūpintis apie kryžiaus per ką jums reikia padaryti Pc1 prijungti Tx Rx PC2 ir atvirkščiai

Hi Shraddha, Jūs turite paskelbtas jūsų prašymas neteisingai forume. Jos įranga / Elektronika programuojami loginiai forume. Turite įdėti jį į "PC Programavimas ir Interfacing" forume tas pats ir greitai atsakyti. Ačiū, Sachin

jei ir nenorite, C ir gali bandyti HyperTerminal. Start -> allprograms -> Priedai -> ryšiai -> HyperTerminal Srinivas

Hi rsrinivas i bandė su HyperTerminal already.its darbo, bet aš noriu tai padaryti su abovesaid C kodas ir nori išspręsti, kad siųsti gauna problema. dėl shraddha

Ar jūs patikrinome, kad jūsų Tx neperduoda arba perduoda, bet Rx negali gauti, arba Tx tikrai neperduoda savo duomenis ... Tikrinant pirmoji galimybė naudoti CRO ir įdėkite jį į jūsų TX-9 pin Serial D'sub jungtis 2-pin taško ir patikrinkite ten impulsai ateina pagal savo duomenis, ar ne, jei taip, patikrinti 1.continuity vielos , 2. Patikrinkite, jis yra prijungtas prie PIN 3 RX Dsub ar ne, 3. jūsų nuoseklusis prievadas yra atidarytas duomenys gauti ar ne ... tikrinti antra galimybė naudoti CRO, įsitikinkite, kad duomenų nėra artėja prie TX uosto, tada patikrinkite, uostas yra atvira, ar ne, ir atlast loopback koncepciją, siekiant patikrinti, TX gali perduoti tai PIN 2 yra ok, ar ne. ... Gerai, bye ir Sėkmės jums ..... Jeigu jums sėkmės tada Pls let me know.

kabelis žaislas naudojate turi 3 laidus PC1 TX - PC2 RX pc1 EH - PC2 TX GND - GND, ir jūs turėtumėte patikrinti naudojant bet kurį valdymo signalus. Jei naudojant pagrindinius bendravimo jokių srauto kontrolės arba Xon vėliava

vyras tiesiog naudoti HyperTerminal gimęs langai ryšių

Arba jei yer ne tiek susipažinęs naudojant Hypreterminal, galite naudoti Bray

jei gimęs naudojant "Windows XP", aš girdėjau, jis yra labai prastai nuosekliojo ryšio.

patikrinti, kad PIN 2 formos iš vienos pusės yra prijungtas prie PIN 3 iš kitų sidr ir vice vers

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back