Nuosekliojo ryšio be HyperTerminal

• Thread starter gomathigururajan
  • Start date
G

gomathigururajan

Guest
Padėkite man parašyti AC kodas perduoti ir gauti serijos duomenų perdavimo (RS232 protokolas) su ARM7 ... Nereikėtų naudoti Hyper Terminal perduoti arba gauti duomenis .. Ar galite man padėti ...

Jūs negalite naudoti HyperTerminal jokiu būdu ...... Kodėl jūs žiūrite į API dokumentaciją, kuri leidžia jums bendrauti per UART. Nemanau, kad u reikia naudoti signalus DTE, RTS ir tt sąsaja diagrama: ARMUartMAX232PC (COM1): peržiūrėti duomenis apie HyperTerminal. Pagarbiai Sanny

Ką U tiksliai nori daryti .. be to inforamtion niekas negalės padėti U tinkamas būdas ..

Sveiki BurnOut_tesla man reikia parašyti kodą ARM7 naudojant RS232 protokolas (nuosekliojo ryšio) neturėtų bendrauti su Hyper Terminal perduoti ir gauti duomenis iš Hyper Terminal. Aš turiu naudoti API sąsaja su ARM7. Ką turėčiau kreiptis šiuo .......

Jūsų reikalavimas nėra aiškus: (Parengti daugiau, siekiant padėti jums - AMR.

neturėtų bendrauti su Hyper Terminal perduoti ir gauti duomenis iš hiper terminalo
Taigi, jis gali bendrauti su Hyper Terminal, ar ne? Ar galite būti aiškesnė? Kuris pabaigoje turite problemų su ranka ar kompiuterio?

Tikiuosi, kad UR naudojant API iš kompiuterio pabaigos priekio softaware ar tai iš Uro ARM comipler ..? Jei tai iš kompiuterio pabaigoje U turi pridėti DLL failą COM prievadą .. Paaiškinkite, UR taikymo išsamiai, kad mes galėtume vadovas U tinkamai ...: D

jei u dont wanna naudoti Windows hyperteminal galima naudoti terminalo programą Brėjus + +. tiesiog google tai ir u pastebėsite, kad. Kitas būdas yra rašyti sąsaja programa naudojant C ar vb.net. vėliau yra daug paprasčiau ...

... Pasiūlymus iš forumo nariai pilant į be op duoti aiškų requiremnt. jei narių kompetencija yra naudojamos tinkamai pagal vartotojo galima sutaupyti laiko ir pinigų. srizbf 19thmay2010

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back