Nuosekliojo prievado ryšio proteus su PIC

K

kulachi

Guest
darau GPS duomenų registravimo kad aš projektui esu modeliuojanti jį proteus programinė įranga Noriu skaityti GPS bendro ordiates apie proteus ir parodyti jiems, LCD aš padariau LCD sąveikauja bet i dont know Howe, kad galėtumėte susisiekti hiper termial su proteus noriu proteus skaityti tiesiogiai forma srial uosto ir tada PIC valdiklio bus galima teigti, kad LCD bet i dont know kaip prisijungti rs232 su com1 jungties proteus plzz padėti man su šia Thanx iš anksto mano, Ali [/ b ]

Jums reikia Virtuali Serial Port Driver Padaryti Proteus Bendraukite su "Hyper-terminalas ar kitas programinė įranga ... bet aš ne bandė sujungti proteus į realaus pasaulio aplinkoje ... Atsisiųsti Virtuali nuoseklųjį prievadą Vairuotojas iš Eltima ir išbandyti šį ..

Thanx 4 padėti, bet aš, kaip prisijungti, kad virtualus serial port tvarkyklės programinę įrangą su proteus virtualus serial port vairuotojui iš uostų COM, bet kaip ją naudoti, jei u gali padėti mano Ali poros

Pirmosios Atsisiųsti Virtuali Serial Port Driver (VSPD) Nuo Eltima.com For Connecting VSPD į Proteus .. naudoti COMPIM komponentas proteus prijungtas prie RX, TX PIC ... Goto Redaguoti savybės galimybė COMPIM ir pasirinkite Fizinis uosto jungiatės prie ir virtualios uosto u like, kad galėtumėte susisiekti ... jei ir turi kokių abejonių siųsti UR Proteus grandinė ... ir gegužės Žinau, kur u nuo, nes UR pavadinimas atrodo pažįstamas ..

galite u įkelti UR pilnas proteus failą ir pic kodas Thats geriau suprati man ir bettter tirpalo UR problema.

Sveiki! Mano vardas Aleksas, ir aš esu pastato oro stotis. Man pavyko rodyti 3310LCD temperatūros, slėgio, drėgmės ir dabar aš noriu imituoti nuosekliojo perdavimo į Proteus. Aš pridedamas failas proteus.Can jums pls pasakykite man, ką man reikia pakeisti, nes aš ne visai supratau, ką buvo jums pasakyti apie tuos terminalus. Jeigu Jums reikia mano kodo aš atach jis Ačiū iš anksto!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back