Nuomonė norėjo: Ar man pirkti Altium dizaineris?

R

Rocketmagnet

Guest
Labas visiems, esu rimtai svarsto supirkti Altium designer dizainas PCB savo įmonę. Prieš išsilaistyti daug pinigų, aš norėčiau žinoti, kaip kiti žmonės jaučiasi apie šį paketą. Mes daugiausia bus projektuojant PIC ir ARM mikrovaldikliu, motorinių vairuotojas ir sensoriniai tinklai. Didžiausią greitį būtų 100MHz EtherCAT autobusu. Plokštės bus naudojamos robotų paraiškas ( www.shadowrobot.com ). Visų pirma aš labai mėgstu 3D galimybę patikrinti, kad mano dizainas telpa jo būstą. Mūsų pramonės, erdvė yra labai įtemptas, todėl tai yra labai svarbu mums. Aš norėčiau išgirsti iš visiems, kas naudojasi Altium reguliariai. Ar jums patinka jį naudoti? Ar gauti darbą? Norite daugiau naudoti ką nors kita? Ačiū Hugo Elias

ji priklauso nuo to, S / W jūs jau vietoje. Kaip čia mes turėjome Protel taip juda į altium buvo gera su mumis. Man patinka dirbti su altium, jis turi visus naujausius funkcija kaip signalo vientisumą, 3D modeliavimas kaip u paminėti. Beveik visos pagrindinės bendrovės buvo, kad.

Ačiū dipnirvana, Šiuo metu mes naudojame Gschem ir PCB iš Geda toolsuite. Jie yra atviro kodo "Linux" paketai. Jie yra gana pagrindinis, su labai nedaug funkcijų. Viskas, ką aš noriu žinoti, kad aš won't regret it. Labai ačiū

mes nupirko altium 2 metų senumo (tada už aukščiausią kainą, kaina sumažėjo daug dabar). Niekada neturėjo apgailestauja. ji yra soooo greitai dirbti su (schematinis fragmentai yra didelė, ir labai greitai ir lengvai maršrutą). Joost

Ačiū vaneenbergen, Tai gerai girdėti. Įdomu, jei kas nors turi naudojosi kokiomis nors kitomis paketus ir gali juos palyginti? ačiū

Sveiki, turiu naudoti šiuos įrankius: - Altium Dizaineris - Mentor Graphics DxDesigner ir ekspedicija - Zuken Cadstar Mano oponion Cadstar yra gana gera, bet aš norėčiau Altium nes mano nuomone featerues susiję su nustatymo taisykles, piešimo ir tt yra geriau ir labiau pažengusios. Silpnas taško Altium yra signalo tool.If norite dizaino greitųjų grandines turite apsvarstyti alternatyvių priemonių ar įrangos. Mano nuomone paskutinis DxDesigner su ekspedicija. Mano nuomone, šie programinė įranga yra labai prasta. Tas pats feautures į Cadstar ir Altium būtų lengva naudotis, ir jie dirba ok, bet DX jie dirba blogai. Papildoma atėmus už "Mentor susijusius su dokumentacija. Nuoroda į visumą signalo imitatorių. http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=30780&highlight=signal+integrity Nuoširdžiausi linkėjimai

Labas, Aš naudoju EDWinXP ir ji gali padėti gaminti valdyba Kabinetas Peržiūros 3D Dėl josabraham

Ačiū obinobi ir josabraham, Tai labai naudinga. Altium nėra garso gana gera tada, nes mes ne daro daug greitųjų stuff, bet tikrai reikia taisyklių ir 3D. Hugo

Siūlyčiau Cadence Allegro 16.x XL versiją, nes ji gali dirbti didelės spartos apribojimais labai lengvai ir greitai be vadovo patikrinimus. Pagarbiai, Satja [size = 2] [color = # 999999] Pridėta po 1 minučių: [/color] [/size] Aš suuest Cadence Allegro 16.x XL versiją, nes ji gali dirbti didelės spartos apribojimais labai lengvai. Pagarbiai, Satja

Manau, jūs nežinote, ką rašote apie, Cadstar, ekspedicija - tai TOP įrankiai, labai brangus ir galingas, tinkamas, kai yra griežti pakuotės reikalavimų, signalų partiją / mechaninė varžo ir kai laiko tikrai vaidina vaidmenį, BR ,

Aš žinau, ką aš rašau apie: D. taip pat būtų rekomenduoti Cadstar. Jūs netgi galite nusipirkti pagrindinių Cadstar daryti maketų ir nuoma poilsiui, kai kalbama apie SI arba SS dizaino.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back