Nuolatinis Laikas ir diskretaus laiko signalas

S

scorrpeio

Guest
Sveiki, esu šiek tiek supainioti su CT & DT signalo sąvoka ...... / C apibrėžimas KT signalas yra nuolat su laiku, o DT signalas yra imami KT signalas .... Tačiau stačiakampės bangos vis dar laikomi DT signalas ..... Jei pažvelgsime iš stačiakampės bangos signalo grafikas atrodo, kad bus sklandžiai vyksta su laiku ..... aš tai ji nėra imami tokie .... tai kodėl gi ne jis laikomas KT signalas ......????:| Šis klausimas gali pasirodyti juokingas .... tačiau prašome atsakyti į jį, aš su juo painiojamas ...

mano draugas diskretaus laiko signalas yra x [nT], kuri yra descrete versija x (t), kur t = nT. čia n yra sveikasis skaičius ir T Bandinių ėmimo trukmė. taip, kad jei jūsų signalas yra funkcija t tai ne descrete.

scorpeio rašė: Tačiau stačiakampės bangos vis dar laikomi DT signalas ..... faktiškai U yra refferring į impulso skaitmeninis signalas, kuris yra lygus nuliui, o vienas (ON arba OFF, valstybės) (vietoj tikrosios vertės --- KT signalas) kadangi KT kvadratinių signalas yra tikrosios vertės laiko atžvilgiu. Čia laiką, taip pat amplitudė yra tęstinis (ty begalinis baigtinių vertybes pasakyti jei amplitudė svyruoja nuo-5V iki 5V tada per tą amplitudę galima suskirstyti amitude į begalybės diapazono reikšmes, ty,-5V,-4.999999999v,-4.999999998v ir tt m.), thats skirtumas. Tikiuosi, kad padeda U truputį. Malonaus.

[Quote = rramya] scorpeio rašė: Tačiau stačiakampės bangos vis dar laikomi DT signalas ..... faktiškai U yra refferring į impulso skaitmeninis signalas, kuris yra lygus nuliui, o vienas (ON arba OFF, valstybės) (vietoj tikrosios vertės --- KT signalas) kadangi KT kvadratinių signalas yra tikrosios vertės laiko atžvilgiu. Čia laiką, taip pat amplitudė yra tęstinis (ty begalinis baigtinių vertybes pasakyti jei amplitudė svyruoja nuo-5V iki 5V tada per tą amplitudę galima suskirstyti amitude į begalybės diapazono reikšmes, ty,-5V,-4.999999999v,-4.999999998v ir tt m.), thats skirtumas. Tikiuosi, kad padeda U truputį. Malonaus. [/Quote] Ačiū už pagalbą daug! Beje .... jei ji yra tarsi begalinis baigtinių vertybes tada galima vadinti rampa signalas kaip CT signalas .... Prašau man duoti nuorodą į tai suprasti, jei jūs tikrai užimtas ir cant pažvelgti į šių mažų klausimus ......

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back