Nuolatinės srovės maitinimo problemą

H

hodahussein

Guest
Sveiki, aš turiu nuolatinės įtampos šaltinis kaita nuo 90 voltų iki 30 V DC i poreikį nustatyti tokį šios įtampa 24 įtampos nuolatinės srovės, todėl aš ieškoti apie įtampos reguliatorius, pvz LM78XX šeimos nariais, bet radau LM7824 ir ji max įvesties 40 voltų, taip pat i dizainas Šotki grandinės, bet man reikia 2A iš iš taip turime naudojant rezistorius 120watt, kad tai nėra praktiška. aš žinau, geriausias būdas naudojant PWM "DC-DC konverteriu", bet aš ieškoti apie nebrangus sprendimas ir paprastas, taip ir padarė nors naudojate ar žinote reguliatorius ar paprastose praktinėse grandinės? Laukiame Jūsų pagalba svarbą ačiū

www.national.com Pažvelkite PAPRASTA SWITCHER produktus. Be to, naudoja savo WebBench įrankis, ji imsis, savo dizainą pirkimo reikalavimus ir konstruoti galimą jungimo už jus (turėtų suteikti jums numerių ir visi).

Hi ok jau radau šią interneto sėdėti prieš atliekant tyrimą, bet šio tirpalo yra IC [SMD] ir iš iš dabartinės mažos, palyginti su tuo, ką man reikia [2A] taip, man reikia praktinis sprendimas tikrai pvz LM78xx šeimos ar kitų laukti Jūsų atsakymo reg,

Dėl Vin = 30-90V, ir Vout = 24V @ 2A, WebBench ragina iš LM5116. Įrankis sako, kad ji gali būti naudojama iki 20A dizaino. Ar Jūs ieškote dabartinės tvarkymo valdytojas IC pati? Jei taip, aš ne nustebino, kad bus nedidelis, nes induktoriaus ir AKT jungikliai tvarkymo galios urmu. Kontrolierius tiesiog jaučia išėjimo įtampos ir koreguoja muito ciklą FETs išlaikyti išėjimo įtampa ne 24V.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back