K
KPE
Guest
Man reikia šiek tiek patarti, kaip pradėti nuo prototipų gamybos. Aš atlikau prototipas LEZ Cobra, ir dabar ieško pareikšti sąnaudos mažos apimties gamybos (100 vienetų). Pagrindiniai komponentai yra: 3 akselerometrai, GPS modulis, TFT jutiklinis ekranas ir EMX lenta iš ghi (ARM9) prototipo savikaina yra apie 500 USD (įskaitant priedas), ir man dabar įdomu, kaip aš galiu sumažinti tai gal 250 JAV dolerių. Prototipas taip pat turi mažesnio dizaino, kuris daro užsakymą PCB, pagal užsakymą korpusas, kai kurių komponentų ir kažkas, kad gali surinkti viską, kas būtina. Kur perkate komponentai mažos apimties gamybos mažomis kainomis? Akselerometrai gali būti perkami iš manufactor, 3 USD @ 5000 vienetų. Tai nedidelės apimties, bet labai sumažinti išlaidas, nes prototipų yra 20 JAV dolerių pr. vienetas. Vienas dalykas, kuris man yra tas, kad galite ARM9 GPS Kinija, kaip mažai, kaip 60-80 dolerių, kurie turi daug daugiau RAM ir greitis nei EMX lenta. Ar būti psichiškai nesveikas, juostelės tokį prietaisą ir sąsajos mano akselerometrai, ir perrašyti GPS programinę įrangą su mano NETMF taikymo?