NTSC VGA (RGB) Keitiklis Circuit

J

jellybean

Guest
Man reikia grandinės arba mikroschemą, kuri leis man imtis sudėtinių NTSC signalą ir konvertuoti (dekoduoti) ji VGA (RGB) ir LCD ekranu. Aš mačiau aplink bitų ir buvo nustebęs, kad aš negalėjo rasti šią grandinę, tačiau, yra daug tokių vartotojų produktų ten.

Pažvelkite į šias interneto svetainės išvaizdą, atrodo, kad jos sąraše kelių lustų, kurie šią funkciją. Manau, kad svarbiausia yra ieškoti Composite video RGB, o ne NTSC. http://icc.skku.ac.kr/ ~ laimėjo / Electro / videochips.html Pastaba: kai kurie šioje svetainėje nuorodos neveikia. Tačiau tai nereiškia jums dalies numerius, kurie jums gali patekti į "Google".

Ačiū už nuorodą. Aš nuėjau į tą svetainę, bet aš nepamenu matau šių lustų pirmą kartą. Aš taip pat nustatė keletą prie Philips tinklalapiu, bet visa tai yra pasenęs. Yra modernus lustų iš TI, Analog, ST, ir "Philips", tačiau jie yra žiauru mano tikslams ir būtinybės MCU kontrolės. Taip pat yra keletas NTE lustai. Tai tikriausiai lengviau tiesiog pirkti kai dėžutė natūra. Priima visus įdomus ir nusivylimas iš jo, nors:. D

Sveiki, aš esu gana naujas vaizdo signalus, ir buvo reikalaujama, kai padėti. Aš esu įgyvendinimo video juodas lygis gnybtas su ASIC. Aš svarsto pridedant keletą daugiau funkcijų į savo ASIC, įgyvendinant VGA sąsajos. Tačiau, aš sužinojau, kad VGA mano RGB kaip analoginiai įėjimai, tačiau ASIC tik dirbti su skaitmeniniais signalais. Ar yra kokių nors įgyvendinimo VGA sąsają naudojant ASIC būdu? Ar yra kai kurių kitų funkcijų galiu įtraukti į mano lustas? Visi komentarai yra laukiami ...

Hi pabandyti www.ti.com rašyti į paieškos laukelį VGA yra lustas OMPA **** I guess. Iam dirbti šį projektą, bet jokių rezultatų bet padėti man bus dėkingi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back