NTSC į PAL konverteris klausimas

A

algilsan

Guest
Labas,
I'm intendind padaryti NTSC į PAL konverteriu, ar kas nors žino kur rasti lustą, skirtą šio pourpose?, aš rasiu NTSC į RGB RGB į PAL, todėl galima daryti pirma NTSC į RGB keitiklio ir tada konvertuoti RGB signalo PAL su kitais lustas, bet norėčiau naudoti vieną lustą, o ne du

labai tau ačiū

Manau, kad jūs galite ieškoti philips.com svetainėje.Jie yra bigest gamintojas TV IC.

Atsiprašome algilsan!Konvertavimas iš NTSC-> RGB-> PAL won't get you closer.

Pirmasis NTSC yra 480 aktyvių linijų skaičius kadro (iš viso 525 eilučių) ir PAL turi 576 eilučių (iš viso 625 eilutė) per laikotarpį.Norėdami konvertuoti iš vieno į kitą, jums reikia arba resizer, arba galite užpildyti linijos skirtumai su juodomis linijomis.

Antra, NTSC yra 59.94Hz norma (o tai reiškia, 59,94 laukų per sekundę) ir 50Hz for PAL.Dėl šios dalies, jums reikia frame rate converter to interpoliuojama tinkamai nuotraukas ar jūs galite palikti kai kuriuos laukus padaryti 50 Hz norma (kuri negali būti gražus ne visi).

Ir RGB yra, taip pat šių 2 skirtingų formatų ir frame rate, tačiau jie nėra vienodi.

Jūs tikriausiai pastebėsite vieną lustą tirpalas.Gal Philips.Galite taip pat kai kuriose IC gamintojai kompiuterių rinkos.Jie gali tiesiog kažkas panašaus.

Regards, TurboPC

Atsiprašome algilsan!Konvertavimas iš NTSC-> RGB-> PAL won't get you closer.

Pirmasis NTSC yra 480 aktyvių linijų skaičius kadro (iš viso 525 eilučių) ir PAL turi 576 eilučių (iš viso 625 eilutė) per laikotarpį.Norėdami konvertuoti iš vieno į kitą, jums reikia arba resizer, arba galite užpildyti linijos skirtumai su juodomis linijomis.

Antra, NTSC yra 59.94Hz norma (o tai reiškia, 59,94 laukų per sekundę) ir 50Hz for PAL.Dėl šios dalies, jums reikia frame rate converter to interpoliuojama tinkamai nuotraukas ar jūs galite palikti kai kuriuos laukus padaryti 50 Hz norma (kuri negali būti gražus ne visi).

Ir RGB yra, taip pat šių 2 skirtingų formatų ir frame rate, tačiau jie nėra vienodi.

Jūs tikriausiai pastebėsite vieną lustą tirpalas.Gal Philips.Galite taip pat kai kuriose IC gamintojai kompiuterių rinkos.Jie gali tiesiog kažkas panašaus.

Regards, TurboPC

Ok, Jūs teisus, man buvo įdomu ir thinkins paukščius, turiu surasti nuo "Philips", kuri atitinka visus mano requierements IC

Ačiū visiems

algilsan rašė:

...
Turiu rasti iš Philips, kuri atitinka visus mano requierements IC ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back