ns2 Diegimo klaida per "padaryti"

U

uditkumar1983

Guest
Hi Friends,

Nors aš įdiegti "NS-allinone-2,31" ir "Unix" sistema, ji rodo po klaida, prašome padėkite man ...

g -o nam \
tkcompat.o tkUnixInit.o xwd.o netview.o netmodel.o edge.o packet.o node.o main.o trace.o queue.o drop.o animation.o agent.o feature.o route.o transformacija. o paint.o state.o monitor.o anetmodel.o random.o rng.o view.o graphview.o netgraph.o tracehook.o lan.o psview.o group.o editview.o tag.o address.o animatorius . o wnetmodel.o nam_stream.o enetmodel.o testview.o parser.o trafficsource.o lossmodel.o queuehandle.o Gen / version.o Gen / nam_tcl.o -L/home/students/ms/udit/SLDM/project / ns-allinone-2.31/ns-allinone-2.31/tclcl-1.19-ltclcl -L/home/students/ms/udit/SLDM/project/ns-allinone-2.31/ns-allinone-2.31/otcl-1.13-lotcl -L/home/students/ms/udit/SLDM/project/ns-allinone-2.31/ns-allinone-2.31/lib-ltk8.4 -L/home/students/ms/udit/SLDM/project/ns-allinone -2.31/ns-allinone-2.31/lib-ltcl8.4 -L/usr/lib-LZ -L/usr/X11R6/lib-lXext-lX11-lnsl-LDL-LM
/ usr / bin / ld: praleidžiant nesuderinamas / usr / lib / libz.so ieškant-LZ
/ usr / bin / ld: praleidžiant nesuderinamas / usr / lib / libz.a ieškant-LZ
/ usr / bin / ld: praleidžiant nesuderinamas / usr/X11R6/lib/libXext.so ieškant lXext -
/ usr / bin / ld: praleidžiant nesuderinamas / usr/X11R6/lib/libXext.a ieškant lXext -
/ usr / bin / ld: cannot find-lXext
collect2: LD grąžino 1 exit status
Markė: *** [Nam] Error 1
Nam padaryti nepavyko!Toliau ...
Žr http://www.isi.edu/nsnam/ns-problems.html dėl problemų
Prašome kaupia savo Nam atskirai.
Prašome kaupia savo xgraph atskirai.Net bandžiau rinkti "Nam" atskirai tada jis yra shownig po KLAIDA ..

rm-f Nam
g -o nam \
tkcompat.o tkUnixInit.o xwd.o netview.o netmodel.o edge.o packet.o node.o main.o trace.o queue.o drop.o animation.o agent.o feature.o route.o transformacija. o paint.o state.o monitor.o anetmodel.o random.o rng.o view.o graphview.o netgraph.o tracehook.o lan.o psview.o group.o editview.o tag.o address.o animatorius . o wnetmodel.o nam_stream.o enetmodel.o testview.o parser.o trafficsource.o lossmodel.o queuehandle.o Gen / version.o Gen / nam_tcl.o -L/home/students/ms/udit/SLDM/project / ns-allinone-2.31/ns-allinone-2.31/tclcl-1.19-ltclcl -L/home/students/ms/udit/SLDM/project/ns-allinone-2.31/ns-allinone-2.31/otcl-1.13-lotcl -L/home/students/ms/udit/SLDM/project/ns-allinone-2.31/ns-allinone-2.31/lib-ltk8.4 -L/home/students/ms/udit/SLDM/project/ns-allinone -2.31/ns-allinone-2.31/lib-ltcl8.4 -L/usr/lib-LZ -L/usr/X11R6/lib-lXext-lX11-lnsl-LDL-LM
/ usr / bin / ld: praleidžiant nesuderinamas / usr / lib / libz.so ieškant-LZ
/ usr / bin / ld: praleidžiant nesuderinamas / usr / lib / libz.a ieškant-LZ
/ usr / bin / ld: praleidžiant nesuderinamas / usr/X11R6/lib/libXext.so ieškant lXext -
/ usr / bin / ld: praleidžiant nesuderinamas / usr/X11R6/lib/libXext.a ieškant lXext -
/ usr / bin / ld: cannot find-lXext
collect2: LD grąžino 1 exit statusPrašome rodo man galima sukelti šią problemą ir kaip galėčiau išspręsti šią problemą.

Thanks in Advance ....

Thanks & Regards,
Udit Kumar

pabandykite įdiegti iš interneto po bandykite diegti iš naujoyum install autoconf
Yum yum install automake įdiegti gcc-c yum install libx11-devel yum install xorg-x11-proto-devel yum install libxt-devel

Hi Kazim,

Thanks for your help.

As manau šias komandas yra reikalingi Fedora, bet ne Unix / Linux (Kadangi aš naudoju Linux Red Hat) Ar galite kryžminį patikrinimą, tai ir duok man žinoti.

Thanks & Regards,
Udit Kumar

Gerb.

Ačiū už komentarus.bei komandos darbą baudos RedHat per.Mėginau jiems.u have įdiegta ns.jei tu ten Congrats bet jei yra kokia nors problema, tai pasakyk man

linkėjimai

Hi Kazim,

Aš taip pat gali diegti programinę įrangą, mu \ Y problema buvo išspręsta pakeitus Linux versiją, ji veikia baudą rhel5 mašina.

Thanks for your help.

Thanks & Regards,
Udit Kumar

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back