Nr terminio lengvatos?

G

Gyvsidabris

Guest
Labas,
Aš DC-DC keitiklių PCB kai yra didelės srovės.If I
don't naudoti terminio lengvata dėl trinkelėmis, dar bus kokių nors problemų su litavimui?Nesvarbu, neturi patirties?

Nuoširdžiausi linkėjimai

Labas
Tai priklauso nuo rūšies trinkelės be terminio Reljefas.Jei THT ji neturėtų būti problema, bet jei SMD tai priklauso nuo gamintojo.Keletas taisyklių, kurios padės jums sukurti išdėstymą be terminio atleidimo:

- Kai SMD komponentus kaip varžų ar kondensatoriai (be šilti) ir žymių shoud būti tokio pat dydžio - tai padės išvengti Nagrobek poveikį
- Nesant litavimo kauke - tai padidinti aušinimo bet litavimo požiūriu tai gali būti problema (ypač jei ICs šiluminio trinkelės).Stenkitės turėti nedidelį plotą kareivius kaukė arti litavimo trinkelės.

Jei turite kokių nors klausimų, prašome klausti.

Nuoširdžiausi linkėjimai

Aš nustatyta daug DC-DC keitiklių (iki 14 sluoksnių su 3oz kolbas) I've never naudojamas terminio lengvata dėl VIaS arba SMD trinkelės
ir man niekada nebuvo problema reflowing apie SMD's.Tai kita istorija su PTH I / O pins I'd recommend terminio lengvata, jei yra daugiau nei 1 narys (push 2) plokštumose prijungti prie kaiščių ypač jei jie rankiniu būdu prilituotos.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back