NPN tr į 0.5um CMOS procesą

C

chang830

Guest
Labas,
Esu deisgning blokas, kuris yra PECL produkcija.Aš radau procesas teikti NPN tr ir aš ketinu jį naudoti įgyvendinti PECL lygį.NPN TR N / P / NWELL topologijos.Bazė yra įsikūrusi NWELL.

Aš bendrauti foundr, jie pasakė, nors šis prietaisas yra AVAILBLE, tai nebuvo išbandyta kada, todėl jos negali garantuoti, jei kiltų pavojus.Jie sakė, kad šis prietaisas beta 20, arba tiek.

Ar pls.suteikti bet naudojant šį prietaisą patarimo?Bet rizika?Ką apie savo permance masinės gamybos?

Ačiū

Dėl ne palaidotas sluoksnis CMOS procesą Manau, kad 20 yra labai mažai.Tipiškos vertės beta yra tarp 5 ir 20.Palaidotas sluoksnis, kai inversija priemaiša tarp NWELL ir N BL atspindi mažumos, gali suteikti iki 50, kaip pagrindą dabartinis pelnas.

Kvadratinių spinduolis yra būdinga P apsuptas vartai su uogiene.Dauguma Fabs skambinti PNP, todėl poli PNP, arba trumpas PPNP.Lauko oksidas ribotas N * regione apibrėžia FPNP.

Jums siūloma NPN bet NWELL kaip bazė.Tai neveikia!Avaible PPNP yra lėtas ir mažai didžiausias srovės tankis.Tad ji yra naudojama tik speciali DC taikymą, jei ji yra geresnė nei PVO arba vienu P / NWELL diodas.Paremti Fondo taikymo yra reti.

rfsystem rašė:Jums siūloma NPN bet NWELL kaip bazė.
Tai neveikia!

Atlikimo

N / PWELL / NWELL

NPN priklauso tvirtą pagrindą plotis.Taigi sklaidos skirtumas tarp PWELL ir N .Manau, kad tai nėra tiksliai valdomas kai 100nm.Taigi dinaminėms šios vertikalios NPN būtų daug mažesnės, manau apie 10, lyginant su poly-emitter/poly-base NPN.Jei procesas neturi N BL (palaidotas sluoksnis) srovės tankis bus dar nedaug.Taip pat dėl mažesnių dažnių vairuotojo tikslais yra ribotas.

Prašymas ribotas nustatytą pavyzdį, ir tada jūs galite spręsti, remiantis rezultatų.PECL gali būti labai panašūs, pagaminti iš NMOS.Nėra jokios priežasties man naudoti Med atlikti NPN už tai.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back