Norite ką nors ...

D

didibreakit

Guest
Hello, I ve niekada pastatyta nieko dėl elektronikos ir nežinau, kad pirmas dalykas, apie tai, bet aš ko nors ir aš, prašydama pagalbos.

Aš noriu, kad būtų galima stumti mygtuką (mygtukas turi būti ne mažiau kaip 4 cm nuo plokštės), tada turite 4 spalvų LED ap mirksìti vienas po kito, sukamaisiais judesiais labai greitai ir po poros sekundžių darai, kad aš noriu jį atsitiktinai pasirinkti šviesos ir kad atsižvelgiant į buvimo spindi.(Rūšis kaip ruletė lentelę?) Noriu likti įjungtas, kol aš paspauskite mygtuką dar kartą ir tada aš noriu, kad procesas kartojasi, ir aš visada noriu, kad šviesos sustoja į būti atsitiktinis.

Ir jei tai buvo nepakankamai Man reikia, kad būtų galima pasirinkti, kuris ap naudojami.I'm not going to reikia visus 4 žiburiai visą laiką, todėl reikės 4 mažai jungikliai, kuriuos galima įjungti / išjungti kurių kiekviena atitinka skirtingą LED.Taigi, vieną kartą gali būti visos keturios lemputės, žaisti ir dar kartą aš turiu dvi lemputės išjungiamas, kad tik dvi lemputės bus Flash ir atgal, kol vienas atsitiktinai pasirinktas.

Tai labai daug žinau, bet gali tai daryti?Ir ji bus tikrai sunku daryti?Ar jų tokių KIT kad galėčiau nusipirkti tai padaryti ar yra svetainė, kurioje paaiškinama, kaip kurti, pavyzdžiui, kad galite punktas man?Aš taip pat ne ieško išleisti daug pinigų, tai turi būti galima padaryti pigiai.Ar padaryti kažką kaip tai kainuos daug?Mes vertiname bet ir padeda tai, Ačiū!

Daug, daug metų daro tai gal ir buvo šiek tiek iššūkis.Ne daugiau.Dabar jūs galite daryti viską, ką norite daryti su labai pigiai mikrokontrolerów.

Statybos įranga yra vien jungiantis lemputės ir jungikliai šiek kaiščius ant mikrokontrolerio (beveik jokios minties reikalaujama).Įdomi bitų vis aparatūros atlikti gudrybės jums reikia.Norėdami, kad Jums reikia parašyti programą ir jums reikės būdas programą į mikrokontrolerów.Buvusioji galima padaryti su surinkėjui ar kompiliatorių, kuris gali išspjauti mašina kodą lusto ir pastaroji yra padaryta su Aparatinė vadinamas programuotojas.Plėtros programos dažnai yra nemokama ir programuotojas gali labai lengvai padaryti arba labai nebrangiai įsigyti.

Tokio prašymo pasirinkimas mikrokontrolerów yra tikrai svarbu.Tačiau, jūsų pasirinkimas bus tikriausiai įtaką viską, ką daryti toliau - pasirinkti mikrokontrolerów šeimos kaip pasirinkti religiją!Yra dviejų tipų, kurie yra galvos ir pečių virš poilsio populiarumą hobbyists: Microchip's PIC ir Atmel's AVR.Ieškokite samouczków dėl interneto.Šiuo metu google.co.uk 'ai viršų hitai "IPS samouczku" ir "AVR samouczku" yra:

http://www.mstracey.btinternet.co.uk/pictutorial/picmain.htm
http://www.avr-asm-tutorial.net/avr_en/index.html

Aš nežinau, ar jos yra kokių nors gerų ir aš ne idėja, ar jie tinka, bet yra daug daugiau, iš kur ...

Paleidimas su mikrokontrolerių gali būti šiek tiek varginantis procesas, tačiau jei jūs Ne tai jūs manote, kiek projektų galėsite kovoti su labai mažai pastangų.

Have fun!

Dovydas

LOL Pastebėjome Jūsų vardas Dovydas pabaigoje, kad mano tėtis vardą ir jis smart guy too.

Ačiū už patarimus Aš pažiūrėkite į tas!Parašytas po 41 minučių:Mane ...
Man buvo tik įdomu,, Kaip gali lemputės gali paleisti dėl AAA baterijos?Any ideas?Bet idėja, kiek laiko baterija būtų paskutinis?

Ačiū!

didibreakit rašė:

Man buvo tik įdomu,, Kaip gali lemputės gali paleisti dėl AAA baterijos?
Any ideas?
Bet idėja, kiek laiko baterija būtų paskutinis?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back