Norėčiau sužinoti .....

S

Syukri

Guest
Hi all ...

I'm new komunikacijos pasaulis ... Aš
ką tik baigė, o dabar aš dirbu su žemės stoties palydovinio ryšio paslaugų bendrovė.Mano paštu su komunikatą inžinierius ...

Į TSK stebi signalo komunikacijos palydovą į antžeminių stočių ir žemyn pluošto optinės linijos ...

Klientų padėti palyginti su transpondery theier nuoma, taip pat pagal savo užduotį ...

Ar kas nors mane aiškų vaizdą šios sistemos .... ir nėra geras svetainę, ir gali naudoti kaip nuoroda.

Thanks in advance

Syukri

I
don't know if I can help you out bet I'll try ...I'm elektroninių inžinierius, baigęs metus dirbo už telekomunikacijų organizacija nes i baigė ...ne per daug palydovinio ryšio, bet ir turėti tam tikrą žinių ...

Kas yra jūsų klausimą?

Złapać palydovinių ryšių knygą kaip rūdos arba somethng ..yra keletas knygų apie edaboards ..

gerai syukri ką yra geriausias būdas suprasti infrastrcture jūsų sistemos tiekėjo dokumentų, kuriuos jie pateikė savo kompaniją metu įrenginį.Thats geriausias ir taškas išteklių ir nori žinoti.

likusi viena gera nuoroda Skaitmeninės komunikacijos Sklar, bet manau, dėl to ur darbo scedule ir turės pardavėjas medžiagos.

Rgds
Gauiver

labai gera ir turi išmokti ...... becauz gyvenime gimęs visada galėjo sužinoti dabar visų pirma ir turi ateiti Pakistanas prisijungti COMSATS Lahoras ir kai kurioms klasėms labai dėstytoja dr JAVAID AHMED

TELEFONAS: - 092429203101 (EXT 211)

pašto javshanum (at) hotmail.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back