Nokia 6150 - išjungdami pati

C

cbsirio

Guest
Sveiki visi! Aš bjaurus problema su mano NOKIA 6150: atsainiai jis išsijungia ... Kartais, o aš kalbu, bet labiausiai, kai ji .. NIEKO! Švarus baterijos kontaktus, bet be rezultatų ... Aš išmontuoti ir valyti visus kontaktus, bet jokių rezultatų ... Ar kas nors man padėti? Ačiū, Sirio.

jei ir automobilį, įsitikinkite, kad nėra baterijos problema, tada tai yra todėl, kad "programinės įrangos klaida". jei šis telefonas yra garantija, grąžinti jį į NOKIA. kitaip griebtis kabeliu, kuri jungia 6150 ir atsisiųsti programinės įrangos pateiktoje formoje, interneto ir iš naujo įdiegti programinę įrangą. bet manau, kad tai baterijos problema.

[Quote = cbsirio] Labas visiems! Aš bjaurus problema su mano NOKIA 6150: atsainiai jis išsijungia ... Kartais, o aš kalbu, bet labiausiai, kai ji .. NIEKO! Švarus baterijos kontaktus, bet be rezultatų ... Aš išmontuoti ir valyti visus kontaktus, bet jokių rezultatų ... Ar kas nors man padėti? Ačiū, Sirio [/quote] resolder baterija contect. arba pakeisti. galite pabandyti su kitomis baterija? WBR.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back