Noise galia žemiau -174 dBm / Hz esant kambario temperatūrai

D

Debeli

Guest
Leiskite pateikti paprastą klausimą.

Ar įmanoma turėti išėjimo triukšmo galios sistema, esant kambario temperatūrai žemiau kT?Galima teigti, kad filtras tik triukšmo sąnaudų galima susilpninti ją sustabdyti juostą žemiau šiluminio triukšmo lygis.Tačiau, praktiškai, išėjimo varža filtras posses taip pat kai varžą komponentas daro išėjimo triukšmo galios tankio vėl lygus kt.Mįslingas, isn't it?

What do you think?

Alternatyva gali būti: Ar possiblle statyti siųstuvą kad spinduliuoja mažiau nei -174 dBm / Hz esant tam tikros dažnių (su 0dBi antena)?

Labai tau ačiū
D.
Paskutinį kartą redagavo Debeli m. lapkritis 29, 2004 17:16, edited 2 kartus iš viso

Tai neįmanoma laikytis triukšmas mažesnis negu KTBp
p: = Planko korekcija.P ≈ 1 F <50 GHz
T: = pastebėtas fizinio temperatūra

Jei jūsų antena pažvelgti kūno padėtyje phisycal temperatūra T išėjimo galia yra prieinamas kTB.

Žinoma, jei jūsų laboratorijos, jums taškas ragų į dangų, ne zenitas, gausite žemiau -174dBm/Hz triukšmo, nes dangus Aube šaltesnis nei kambario temperatūros.

Ačiū jums abiem už jūsų atsakymus.Kadangi aš dar nesu įsitikinęs, kad aš turiu visas teises Aš performuluoti:
Tarkime, aš labai Klausimas filtro pralaidumo Bf kurių vienas uostas yra nutraukiamas 50Ω ir antra uostas yra prijungtas prie matavimo įranga juostos plotis B, todėl BS> Messerschmitt Bf.Ar laikomasi triukšmo galia lygi kTBf arba kTBs?

Linkėjimai,
D.

Debeli rašė:

Ačiū jums abiem už jūsų atsakymus.
Kadangi aš dar nesu įsitikinęs, kad aš turiu visas teises Aš performuluoti:

Tarkime, aš labai Klausimas filtro pralaidumo Bf kurių vienas uostas yra nutraukiamas 50Ω ir antra uostas yra prijungtas prie matavimo įranga juostos plotis B, todėl BS> Messerschmitt Bf.
Ar laikomasi triukšmo galia lygi kTBf arba kTBs?Linkėjimai,

D.

Ačiū dar kartą, bet dar kartą aš nesu tikras, ar turite tikrai mano klausimą.
Aš nenoriu, kad priemonė tiksliai triukšmo sistema, aš tiesiog klajojo jei filtras gali slopinti out-of-band triukšmas žemiau kt.Todėl aš pasirinksiu hypotetical BS> Messerschmitt Bf dėl eksperimento.Jei triukšmas gali būti slopinamas žemiau kT, nei rezultatas kTBs, priešingu atveju ji turėtų būti kTBf.

Linkėjimai
D.

Debeli rašė:

Aš nenoriu, kad priemonė tiksliai triukšmo sistema, aš tiesiog klajojo jei filtras gali slopinti out-of-band triukšmas žemiau kt.
Todėl aš pasirinksiu hypotetical BS> Messerschmitt Bf dėl eksperimento.
Jei triukšmas gali būti slopinamas žemiau kT, nei rezultatas kTBs, priešingu atveju ji turėtų būti kTBf.Linkėjimai

D.

Taip, tai buvo mano prielaida, mano 1. paštu, ir tai apie thermal equilibrium atlygį galima rasti taip pat gaisras knyga.Norėčiau gauti šiek tiek daugiau oppinions Ribojasi jis, nors ir yra missconception telekomunikacijų, susijusius su minimalaus galimo apšvitintas energijos.Panaši diskusija buvo atlikta RFGlobalNet prieš kelis metus, keliose forumuose.Interestly, ten buvo daugiau žmonių ginčo thermal equilibrium pareiškimą.Galite rasti vieną diskusiją šia nuoroda adresą, jei suinteresuotos, taip pat yra šiek tiek daugiau ne kiti forumai:

http://rf.rfglobalnet.com/forums/activecircuits/activecircuitsmessages/9464.asp

Dėkoju visiems, kad prisidėjo prie šios temos, nes supratimas triukšmas yra viena iš pagrindinių temų, pranešimų ir diskusijų kas daro mūsų žiniomis giliau.

Linkėjimai,
D.

Debeli rašė:

Aš nenoriu, kad priemonė tiksliai triukšmo sistema, aš tiesiog klajojo jei filtras gali slopinti out-of-band triukšmas žemiau kt.
Todėl aš pasirinksiu hypotetical BS> Messerschmitt Bf dėl eksperimento.
Jei triukšmas gali būti slopinamas žemiau kT, nei rezultatas kTBs, priešingu atveju ji turėtų būti kTBf.Linkėjimai

D.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back