Noise Figure

J

jason_class

Guest
Hello All

Norėčiau dar kartą patikrinkite su jumis apie triukšmą pav.Tai yra
nors mano draugas patikrinti su manimi, bet aš nesu tikras, ar ji yra teisinga.
Svarbiausia noriu žinoti Kaupiamasis Noise Figure mėlynos
spalva yra teisingas ar ne
Žiūrėkite nuorodą žemiau už regėjimohttp://www.geocities.com/jason_class/noise_q.jpgAš sąmoningai pateikė savo skaičiavimo ten ir tikimės, kad jūs visi galite pataisyti jei aš
jokių klaidų.
Ačiū iš anksto už jūsų komentarą.rgds ir ačiū
Jason

Galite supaprastinti tokių skaičiavimų derinant silpninimas priešais įgyti blokas su Gain block.Filtras plius stiprintuvų bus naujas blokas su 13 dB įgyti ir 4 dB NF.Tai po 18 dB silpninimas.

Ar dukart patikrinkite apskaičiuojant Kas triukšmas skaičius turėtų būti su puikus stiprintuvas.Bendras pelnas yra -5 dB, todėl triukšmo paveikslas negali būti geriau kaip 5 dB.Su neto slopinimas po stiprintuvo, stiprintuvas 2 dB triukšmo nėra visiškai įtraukti į sistemos išėjimo triukšmo todėl triukšmas skaičius skliaustuose pagal 5 ir 7 dB.

Labai svarbu plėtoti šių paprastų metodų, suderinimo ribos dvigubai patikrinti savo apskaičiavimus.

Ačiū išpūstas mokymui.Bet aš lėtai besimokantysis.
Ar jums išsamiau paaiškinti, ką reiškia ""....... tiek triukšmo rodiklis skliaustus 5 ir 7 dB.
"

Jums reiškia, kad mano atsakymas yra neteisingas raštu žalia spalva viena?Kaip apie vieną parašyta mėlyna spalva?

Maloniai enlighthen būdas apskaičiuoti ir patikrinti, ir kur mano klaidos
Ačiūrgds ir ačiū
Jason

Aš sakau, kad visa sistema iš keturių blokų pradžios iki pabaigos turi būti triukšmui pav tarp 5 ir 7 dB.Kas jums prisijungti prie išėjimo bus dar labiau paveikti triukšmo pav.Kadangi jūs tiek daug nuostolių per pirmuosius keturis etapus savo penktąjį etapą po diagramoje tie turės labai didelę įtaką sistemos triukšmo pav.

Jis paprastai yra svarbu išlaikyti grynasis pelnas didesnis nei nulis dB.Be realaus pasaulio sistema, galėtumėte pateikti stiprintuvas etape prieš maišytuvas išlaikyti bendrą įgyti teigiamą poveikį dB.

Labas
Tiesiog pmed jums
Jus pamatyti savo pašto dėžutę
ačiū

Jason

Įdėti numerius į mano pasitikėjimą skaičiuoklę programą ir gavo 7,5 dB triukšmo pav.Jei stiprintuvas yra 0 dB triukšmo pav sistema išeina iki 6,8 dB.Atrodo, kad jums trečią kartą savo skaičiavimus įtraukti trečiosios dalies padidėjimas yra mažesnis nei vienas to 18 dB triukšmo veikėjas jis bus didinamas pelnas iki išėjimo arba -5 dB arba maždaug 2 kartus.(Atrodo kaip mano ranka moja pirmiau aprašytu metodu, yra ne mažai)Mes gauname F1, kuris yra 2.5 (įskaitant pirmojo filtro ir stiprintuvo) ir antrojo etapo triukšmo 63 (antroji filtras ir maišytuvai), atėmus 1 gauti 62 ir padalinti iš pirmojo etapo (20) ir 13 dB.Tai suteikia apie 7,48 dB ar taip iš viso.

Hi išpūstas

Thats kad mano skaičiavimas teisingas kaip 2 5,49 yra 7.49dB.Tik aš tipo neteisingai į 6.49dB.Kaip man apskaičiuoti iš Grįžti į priekinės dalies.
Aš esu nustebintas metodo jums sujungti pirmą filtro ir stiprintuvo jų NF.
Ar galite parodyti man, kaip jums 2.5, kad detaliai
Maloniai enlighthen.Jūsų paaiškinimas tikrai padeda
Ačiū

rgds ir ačiū
JasonParašytas po 29 minučių:Hi išpūstas

Manau, kad aš, kaip jūs apskaičiuojamas F1 = 2,5
Ar galiu sužinoti, ar yra kokia nors mums taisyklė nurodo, kad, pavyzdžiui, kokios stadijos gali būti sujungtos su vienu etapu, kai mes norime apskaičiuoti savo NF?
Pavyzdžiui, girdėjau, kad tik lossy tarpsniu galima derinti su bet kokio kito tipo ar sustiprina lossy etapas, kaip visada sustiprina du etapai gali būti dedama ir laikoma vienu etapu, kai, atsižvelgiant į jų NF ir pelnas.
Bet apie šį komentarą?
Prašau padėti.Jei yra kokių nors paskaita pažymi šiuo klausimu, pls share with me
Thank you in advance

rgds ir ačiū
Jason

Tik supaprastinti aš žinau [kad gali būti padaryta dėl šurmulio minimalios ir ranka su ne sudėtingus skaičiavimus, išskyrus Be ir atimtis] yra tai, kad attenuative scena prieš vairo etape gali būti jungiamas siekiant suformuoti naują stiprintuvą etape pelnas sumažėjo Attenuator vertė ir triukšmo pav padidėjo Attenuator vertė.Kita yra tai, kad pasyvaus lengvinančių eiga nustatyti gali būti sujungtos į vieną lengvinančią etape viso silpninimas ankstesnio keliais etapais.

Jūs visada galite sujungti dvi ar daugiau etapų į naują stačiakampio bloko schema ir naudoti frakcija metodas serija rasti jų bendrą triukšmo pav.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back