[No title]

Gerbiamasis Pone, Mūsų įmonė gali Jums tarnauti PCB / FPC fabricatrion, sudėtinių dalių kilmę ir PCBA surinkimas. Jūs galite susisiekti su manimi adresu sales@flypcb.com Ačiū. Ken

Aš esu Čeinis Liu, iš Shenzhen DM Elektroninė International Limited ". Mes ekspertas PCB gamykla Kinijoje. Galime padaryti PCB už jus. prašome siųsti elektroniniu paštu cheneyliuliu@126.com Čeinis Liu ========================= DM Elektroninė International Limited Tel: +86 137 14135461 Faksas: +86 755 2756 7027 Skype: cheneyliuliu MSN: cheney.liu @ hotmail.com Website: www.dmele.com

Mieli! Aš "ma PCB ir fpc" vieno langelio "paslaugų darbuotojo iš Kinijos, Tikiuosi, kad aš galiu jums padėti jūsų verslui Nuoširdžiausi linkėjimai

Wintak grandynams specializuojasi gaminti didelio tikslumo ir patikimumo 2-24 sluoksnių PCB, įskaitant HDI, aliuminio grandinių, aukšto dažnio plokščių, sunkiųjų vario, storio aukso, ir tt Mums buvo sertifikuota pagal UL, ISO9001: 2000, ISO 14001, ir TS16949. Norėdami gauti daugiau informacijos, prašome kreiptis elektroniniu paštu man Carson.xi (at) wintakpcb.com

Aš rekomenduočiau jums šių dviejų bendrovių yra geriausia. 1) Honya Tarptautinė kuris yra profesionalus gaminti ir eksportuotojų, PCB, Shenzhen. 2) Visiškai Honkongas Elektronika Company Limited ", kuri taip pat yra Shenzhen. [URL = "http://www.wellgrowchinasourcing.com/"] pirkti Kinija Didmeninė [/URL]

Wintak grandynams specializuojasi gaminti didelio tikslumo ir patikimumo 2-24 sluoksnių PCB, įskaitant HDI, aliuminio grandinių, aukšto dažnio plokščių, sunkiųjų vario, storio aukso, ir tt Mums buvo sertifikuota pagal UL, 9001: 2000, ISO 14001, ir TS16949. Norėdami gauti daugiau informacijos, prašome kreiptis elektroniniu paštu man Carson.xi (at) wintakpcb.com
[url = http://www.wintakpcb.com ]?·???[/url]

Aš naudoju Kinija Fastprint, jie tikrai greitai, kaip pavadinimas sako (6 dienos) ir gana affordable.Sorry aš negaliu rašyti bet kurią nuorodą yet.Need 1 pranešimas daugiau.

Dear Sir / Madam, Sveiki, tai pagreitino iš RongHui Industrial (HK) Holdings Co, Ltd.A PCB gamyba su geros kokybės ir mažos kainos Kinijoje. Kaip viena iš pirmaujančių PCB tiekėjų, mes jau tvarkyti įvairių rūšių PCB produktai apie 8 metus. Mūsų produktai yra labai populiarus tarp daugelio klientų dėl jų geros kokybės ir bauda apdorojimas. Norėdami suteikti jums bendrą idėją, pls maloniai rasti mūsų įmonės svetainė už jūsų nuoroda. Citatos ir pavyzdžiai bus išsiųstas gavus jūsų konkrečius klausimus, mes stengiamės stengiamės patenkinti savimi. Pls dėmesį, kad mes ne tik ieško klientų, bet ir ilgalaikiams santykiams partneris. Mes tikimės, kad jūsų ankstyvieji Atsakyti su daug interesų. Have a nice day ~ Nuoširdžiausi linkėjimai, Sped Guan RONGHUI PRAMONINĖS (HK) VALDOS CO LIMITED Office 86 0755-29172418 Mobilaus 86 15119229339 Faksas + 86 0755-2917 7577 El.paštas mkt03@ronghuipcb.com Skype spedguan168 MSN: spedguan@hotmail.com Web http://www.ronghuipcb.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back