NF už LNA

D

drabos

Guest
Labas,

Kas minimalus NF (Triukšmas paveikslas) dėl CMOS LNA už 2,4 GHz dabar?(pavyzdžiui, naudojant 0,18 um CMOS technologijos)
Ar kas nors jokių idėjų?
Kas galėtų technologija šiandien?

I've found a NF = 3 dB LNA ir 900 MHz.Could somebody geriau vertę?

Labas

Aš sukūrė 1,8 dB NF LNA už WLAN 2,4-2,5 GHz 0,18 um Si CMOs.Išmatuotas NF buvo maždaug 2,6 dB (netiesioginio matavimo).
Kai SiGe procesas, pagrįstas LNA (maks) už 2,4 GHz gali turėti mažesnį NF bet thats prekybos išjungimo.
Linkėjimai
Maddy

Labas.
Ji priklauso nuo to, kokios topologijos jūs naudojate.Dėl 2.4GHz, aš mačiau NFS aplink 2.5dB Diferencialinė ir 1 dB vieno galo.Aš sukūrė Diferencialinė LNA su 2.8dB NF.

Taip Suhas yra visiškai teisus.Daug priklauso nuo pilną Specifikacijos kaip energijos suvartojimą, pelnas, tiesiškumas
ir ttMaddy

Dėl WLAN jei neturite didelių blokatoriais ir LNA gali turėti daug naudos tiek triukšmo skaičius gali būti mažas.Į 0.18um CMOS A NF iš 1.5dB yra fesable.Įvesties tinklo Klausimas bus didelė, kurios gali turėti įtakos tiesiškumo taip pat komponento variantą jautrumą.

Maddy rašė:

LabasAš sukūrė 1,8 dB NF LNA už WLAN 2,4-2,5 GHz 0,18 um Si CMOs.
Išmatuotas NF buvo maždaug 2,6 dB (netiesioginio matavimo).

Kai SiGe procesas, pagrįstas LNA (maks) už 2,4 GHz gali turėti mažesnį NF bet thats prekybos išjungimo.

Linkėjimai

Maddy

Zastosowaliśmy Y faktoriaus metodą, spektro analizatorius, mes panaudojome
didnt turi Triukšmas pav asmenybė ir triukšmo pav metras.Perėjimas į triukšmo grindų matuojamas triukšmo šaltinio (prijungtas prie dut) ir išsijungia.Tada naudojant formulę, NF yra skaičiuojama.Ši nuoroda žemiau pateikiama trumpa apžvalga.Yra appnote dėl NF matavimo Agilent svetainėje.

http://www.tutorialsweb.com/rf-measurements/noise-figure/noise-figure-measurement-techniques.htm

Rgds
MaddyParašytas po 56 minučių:*..We
didnt turėti triukšmo rodiklis metras.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back