netolygiam tinklais dėl FDTD

I

iyami

Guest
Mane domina klausymas, ar yra kitų veiksmingų būdų, siekiant sumažinti klaidų
iš ne vienodų grotelės, ar kas nors turi patirties su bet kuriuo iš toliau pateiktų metodų.

Yra trys paprasti metodai esu kuri gali būti naudojama siekiant sumažinti (ne fizinio)
atspindys sukelia keičiasi ląstelių dydžio ne vienodo tinklelį.

1) Pakeisti ląstelių dydis palaipsniui.1,5 Taflove arba 1.2 J., Mittra knyga toliau buvo
teigiama, kad maksimalus santykį eilės ląstelėse.

2) Kai atnaujinti H srityje (pvz. Hx) pakeisti kraštinės ilgis, atitinkamas
kryptimi svertinis vidurkis trijų iš eilės ląstelėse (pasiūlė lygiagrečiai FDTD
knygos J., Mittra et al)

3) Atnaujinant El srityje tarp dviejų ląstelių įvairių dydžių pakeisti skirtumas
approximation of H išvestinių pagal vidutinį dviejų tokių artėjimą.Tai veikia
už grotelės, kai santykis tarp eilės ląstelės atitinka keletas lengvu būklės (nuo
dokumente "Papildoma dariniai metodas: Antrasis tvarkos tikslios interpoliacija
schema nėra vienodai tinklo FDTD modeliavimas "pagal Kermani & Ramahi)

Aš bloga patirtimi su 1 labai ilgai modeliai (I sugaišto laiko ieškau
už klaidą ABC kol aš pastebėjau, kad nėra tolygiai Tinkleliai buvo kalta.) Aš
bandymų 2 ir 3 metu.

Esu ypač suinteresuotas, jei kas nors turi patirties su 2 ir 3 yra ne vienalytė
regionuose,
tikiuosi 3) dirbti gerai, jeigu regiono, kuriame tinklelio dydis kinta vienarūšiais

Ačiū (skaityti iki galo)

Aš tik vaidina kai kurie su netolygiai tinklus, bet ne priminti, turinčias problemų.Manau, kad yra, nes aš ne keisti tinklo tarpai staiga pakanka sukelti rimtų problemų.Kai darbas per, prašome pranešti apie į grupę savo patirtimi.

Ačiū!
-Patarimas

Citata:Aš tik vaidina kai kurie su netolygiai tinklus, bet ne priminti, turinčias problemų.
Manau, kad yra, nes aš ne keisti tinklo tarpai staiga pakanka sukelti rimtų problemų.
Kai darbas per, prašome pranešti apie į grupę savo patirtimi.

Įdomu, tu pasakysi, kad gauti daugiau tikslios s parametrų skaičiavimai su sparser tinklelį.Man įdomu, jei jūsų atnaujinti lygtis suformuluotas teisingai, bet aš prisiimti jie.Ar bandėte grubus požiūris naudojant vienodą tinklo, bet todėl baudos visur?Ar dar daugiau klaidų su prabangiau tinklelį?Ar jūsų prietaisas labai rezonansinis?Jei taip, galbūt jūs nesate Kredito ilgokas arba galbūt dažnio srityje požiūris labiau tiktų.

Aš pastaruoju metu žaisti su momentu metodai modeliavimo plona viela struktūras ir Aš einu į panašią problemą.Finer tinklų duok man skurdesniuose rezultatų, kuri veda mane ne pasitikėjimo nieko ir aš įtartinus aš kažką ne mano formuluotė.

-Patarimas

Citata:Įdomu, tu pasakysi, kad gauti daugiau tikslios s parametrų skaičiavimai su sparser tinklelį.
Man įdomu, jei jūsų atnaujinti lygtis suformuluotas teisingai, bet aš prisiimti jie.

Aš odbijający tarp FDTD ir MOM imituoti impedancja pakrauta Dipolio antenos.Tai yra paprasčiausia keisti kodo standartinio Dipolio.Jei šis kodas yra suinteresuotos, aš mielai pasidalinti ja ... nepamiršome gali būti klaidą!

Jūs peržiūrėjote 4NEC2?Tai nemokama langai su nice GUI.Aš iš tiesų svarsto, siekdami sužinoti būdas skambinti iš MATLAB.

-Patarimas

Aš pažiūrėkite patys.Jei ji veikia naudojant vyno Būčiau baudą.Aš tikriausiai vienas iš nedaugelio žmonių, kurie niekada liesti Matlab.Aš esu tik naudojant python ir C (ar C ) ir kartais Fortran mano skaičiaus programas.

Mane domina jūsų kodą, tačiau greičiausiai neturi laiko žiūrėti į jį atidžiai iki vasario ar kovo mėnesį.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back