->. NET Framework nėra laoding 98SE

P

Prinsloo

Guest
Dear Friends

Įdiegiau 98SE tris kartus ir kiekvieną kartą aš pradėti gaunu pranešimą, kad aš turiu apkrova. NET Framework 1.1 ....

Kodėl aš turiu ši / Whats savo paskirtį ir kaip tai pataisyti?

Linkėjimai

Windows 98SE pats nereikia. NET Framework, bet jums gali būti bandant paleisti programa, kuri buvo surinkta pagal savo bendrų bibliotekų ir todėl reikia jį įdiegti.

- Jayson

Gerbiamasis Pone,
Ačiū už greitą reply.I rasti įdiegimo failus. NET Framework, bet I can't seem to get it installed.How do I go about it?
Linkėjimai

Baigtas. NET Framework SDK ateina 100 megabaitų Exe 111.366.152 bytes jos vadinamos setup.exe, tiesiog paleiskite jį.

Jei turite tik Redistributable tada jos 24.265.736 baitų ir paragino dotnetfx.exe, reikia tiesiog jį paleisti.

Reikia įdiegti be problemų.

- Jayson

Gerbiamasis Pone,
I've got NETFXSBS10, v1.0.3705 ir V1.1.4322 of. NET FRAMEWORK.If aš einu į "Windows" naujinimai jis nuskaito mano sistema, nustatyta apkrova. NET Framework, bet negaliu įdiegti it.Is yra programa / virusas, kuris gali Blokuoti šį įrenginį?
Radau programas, taip pat įdiegti. NET Frame Work-Mano skaitytuvo HP / coppier.It taip pat neveikia.
Linkėjimai

Ar bandysite nenaudojate "Windows Update", o tiesiog atsisiųskite ją kaip vykdomąjį failą į kompiuterį ir paleiskite ją?

- Jayson

Jūsų programinės įrangos gali reikalauti tam tikrų papildomų. NET atnaujinimus, todėl pabandykite įdiegti abu. NET SDK & Runtime.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back