Nestabili (mirgėjimas) Serijos produkcija AT 89C52

R

Rehan Yasin

Guest
Turiu paprasta programa, kuri nuskaito duomenis iš AT89C52 1 uosto ir įrašo juos į TX serijos PIN kodą. Duomenų bitai atitinka Pin 1,2, 5 ir 8 uosto 1 yra stabilios, bet smeigtukai 3,4,6 ir 8 uosto 1 mirgėjimas ar nestabili duomenų bitai ateina. Aš bandė daug bandymų nužudyti problema, kurią aš pasikeitė contollers, generatorių ir elektros energijos tiekimo, tačiau problema vis dar egzistuoja. PLZ gali kas nors išspręsti šią problemą. Ačiū. yasinrehan@yahoo.com

Kas yra prijungtas prie P1 smeigtukai? Ar turite pullups, pulldowns, ar dar ką nors? Rgds, IanP: |

imtis indėlis jungikliai dėl uosto 1, IC 74LS245 yra naudojama. ty IC 74LS245 trunka įėjimo iš jungikliai ir siunčia šiuos rezultatus į mikrovaldiklį 1 uoste 89C52. Nieko daugiau (stumti aukštyn arba atsigriebti) yra naudojamas. hmmmmmmmm! Aš manau, turėtų naudoti atsigriebti rezistorius nužudyti mirgėjimas? Jei taip, ką varžos vertė turi būti naudojama. Jei vietoj jungikliai Atsiliepimai apie relės yra naudojamos, kad tokiu atveju turėtų pačios atsigriebti rezistorius naudoti?? Linkėjimai, Rehan [size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 25 minučių: [/color] [/size] Sveiki IanP! Nesvarbu, ar mirgėjimas yra dėl to, jokių traukos langų, esančių grandinę. Ar turėtų būti naudojamas atsigriebti rezistorius užkirsti kelią iš mirgėjimas. Linkėjimai, Rehan

Pasakykite, rež yra prijungtas prie "H" ir / G yra prijungtas prie "L" - kuris apibrėžia perdavimo iš-į-B, bet ką daryti - pusę, jūs turite traukti-ten? Gal kai problema nustato .. žr. pridedamą vaizdą .. Jei nenorite gydyti 74LS245 kaip Tri-State buferio, bet kontrolės smeigtukai (/ G ir DIR) prijungtas kaip minėta pirmiau, su neapibrėžtais narėse yra 74LS245 įėjimai / jungikliai pusėje .. Bet kokiu atveju, 10K pull-up turi daryti .. Rgds, IanP: |

Taip, šią problemą turite identifikuoti. Ačiū už jūsų malonų daug padėti!

Turiu įtraukti atsparumą grandinės traukti kaip jums išsiųstas. Bet porblem vis dar esama kai kurių mirgėjimas. Be to, kai jungikliai on / off atsitiktinai mirgėjimas dabartį, bet nemirgėti metu, kai jungiklis yra ON iš jungiklis 1 Norėdami perjungti 8 ir vizuoti atvirkščiai OFF atvirkštine tvarka iš 8 jungiklis perjungti 1. Kas yra tirpalas? Jei kas nors gali išspręsti šią problemą ...

Problema Kibirkščiuojantis duomenys TX PIN Nr. 11 vis dar esama net tada, kai atsigriebti rezistorius grandinės Port P1 pridedami. Ar aparatūros poblem ar programinės įrangos problema? gali kas nors pasiūlyti man sprendimas .......

Turiu paprasta programa, kuri nuskaito duomenis iš AT89C52 1 uosto ir įrašo juos į TX serijos PIN
Jei visų galimų įvesties yra traukiamas-iki Vcc, galite pabandyti pridėti ≈ 100nF kondensatorius tarp kiekvieno kaiščio ir GND - tai yra tuo atveju, jei sąnaudos vis dar pikapas kažką iš kažkur, bet aš norėčiau turėti bent kodą ieškoti .. IanP: |

Kodas yra parodyti žemiau. Ar yra koks nors kode klaida, Please let me know. # Include # include SP_ISR (tuščia) nutraukti 4 {unsigned char p2_data = 0x01; p2_data = P1; SBUF = p2_data; o (TI!); TI = 0;} char bdata pcond = 0x00; sbit p = pcond ^ 7; negaliojančiu main (void) {pcond = PCON p = 1; PCON = pcond; TMOD = 0x20; IE = 0x90; SCON = 0x40; TH1 = 0xFD; TL1 = 0xFD; P0 = 0x00; P1 = 0xFF; P2 = 0x00; REN = 0; P2_4 = 1; P2_5 = 1; TR1 = 1; TI = 1; o (1);}

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back