Nemokama "Bluetooth" laisvù rankù çranga dizainas

P

Phil woz ere

Guest
ĮSA jau išleido savo "Bluetooth nuoroda dizainas nemokamai atsisiųsti

Išbandykite W * w.csr.com / products / examples.htm. Jums reikia užsiregistruoti. Nevartokite jokio šūdas iš jų, nes jie kartais yra šykštus informacijos apie tai,. Atsiprašome už Wtrącanie, Phil. Reikia taškų vyro! JJ

[Quote = junglejenny] Try W * w.csr.com / products / examples.htm. Jums reikia užsiregistruoti. Nevartokite jokio šūdas iš jų, nes jie kartais yra šykštus informacijos apie tai,. Atsiprašome už Wtrącanie, Phil. Reikia taškų vyro! JJ [/quote] Sveiki JJ, naudojant taškų sistemą iš naujo ... Phil 8O

Hi JJ. Beje, ĮSA taip pat bus atleidžiantis pavyzdį pelės dizainą ir serijos kabelį pavyzdžių dizaino, kaip taip pat greičiau .... Phil: lol:

Sveiki, aš turiu laisvą laisvų rankų projektavimo vadovas anketa ĮSA ir schemos BC * 02 modulio. Ji gali veikti tik pora procesą. Po skutimo procesas, modulis, atrodo mirti (miego?)! Prisiminti mygtuką grandinė, BC * 01 turi būti pritaikyta wakeing lustas. Ar tai ta pati situacija? Kas nors duoti man užuominą! THX Jim

Hi Linjyh. Long time no skelbti pranešimams. Kaip tu su savo BT dizainas? Geriausia, ką reikia daryti su savo problema yra išsiųsti ĮSA techninė parama. Jie bus atsakyti į jūsų elektroninio pašto adresą, ir, tikiuosi, turi jums atsakyti. Turėkite Phil touch 8)

Ar bandėte savo dizainą Casira arba sukurti viską nuo nulio? Aš bandė ĮSA ausinių dizainas ir jis veikia gerai. Ji yra klaidinga ekonomika, jei jūs pradėjote viską nuo nulio. JJ

ĮSA BC2 išorės ausinės dizainas yra gamybos ir veikia. Sam edsign buvo nukopijuoti ir pagaminti bent dešimčių laisvų rankų įrangos kūrėjai, ir visi jie, kad jis dirba taip pat. Phil :)

Sveiki, visi Tai buvo seniai, ieško savo informaciją, gera matyti jus: P Aš apie ausines sloved mano problema. Vienas šios problemos yra "flash" atminties dydis dėl naujos redakcijos Blue * laboratorija ... ... Thanks Jim

Hi Jim. Ar jūs įtraukėte į 4MB blykste, kai ji turėjo 8MB. Phil: P

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back