neigiamus atsparumo generatorius

J

jeff_upm

Guest
Labas.Turiu klausimą čia.Tikimės, kad kažkas gali man padėti.Bandau dizainas neigiamas atsparumo osciliatoriai Infineon tranzistorius.Veikti generatorius, turiu kreiptis į įvesties šaltinis (įtampa), kad tranzistorius (DC bias).Taigi, aš turėtų būti taikomos nuolatinės srovės įėjimo, arba abu AC-įėjimo į terminalą bazę ir galinių surinkėjas.

Kas yra virpesių dažnis OS?
As per Žinau, jokių sąnaudų skiriamas generatorius.Tik adapteris yra naudojamas šališkumo tranzistorius.
už Poslinkis perduoti tranzistorinių & S parametro failo lape jūsų tranzistorius.

Ačiū už atsakymą, sere.Svyravimų dažnis yra 2 Ghz.Net neįsivaizduoju, kaip taikyti DC maitinimo šališkumo tranzistorius.Ar turiu kreiptis DC maitinimo bazės terminalas (Įtampa bazė-kolektorius, VBE) ir terminalas surinkėjas (įtampa kolektoriaus-emiterio, VCE), nes aš padariau bendra-spinduolis konfigūracija tranzistorius?

Taikyti šališkumo ir turėtų prisijungti RFC kolektorius & BASE terminalas.
Ir tada taikyti šališkumo.
Galite naudoti mikrojuostelinių linijos RFC (pasirinkite, kaip 90 omų z0)
Parsisiųsti duomenų lape ir pasirinkite S parametrus pagal jūsų Poslinkis reikalavimas.
Rekomenduok RF Circuit Design by Ludwig knyga

Aš atsiprašau, gali u pasakyti, kas yra RFC?Aš mikrojuostelinių pagal Zo = 50 omų.Ar privaloma man naudoti 90 omų mikrojuostelinių linijos?Nuo ataskaita Pavyzdžiui, aš imituoti pavyzdžiui, naudojant dc bias grandinė su ketvirčio bangos ilgio lygiagrečių bazė terminalo ir kolekcinių terminalas.Is it OK?Aš ą knygą, kuri ir rodo į mane.Ačiū.

RFC yra droselis
Taip 90 Ohm reikia.
daugiau Impedance yra geriau (90 ohm tai įmanoma).
ataskaita, kurią ir matėme (dėl generatorius)?
gali u pateikti nuorodą, kad IW bus eiti per jį.

Siųsti u pdf failo ataskaitą.Jūs galite pereiti per jį ir duoti idėją apie šį projektą.

check this Nuorodos
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=220860&highlight =
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=221356&highlight =
Tai padės suprasti U & DesignParašytas po 44 minučių:Mačiau, kad ataskaitoje
Aš ne mačiau jokių pašarų Atgal į grandinę,
nes už generatorius turi būti sureguliuota grandinė ir 180 laipsnių.atsiliepimas
u have seen grandinės arba tiesiog mačiau ataskaita?
Be modeliavimasParašytas po 5 minučių:Mačiau, kad 2 uostų tinklo apibūdinimas naudojama vietoj tranzistoriaus.
Nr tendencingumo yra pateikta.
U geriau paiešką IEEE skaičiusSkelbimas po 1 minučių:If u jokių generatorius susiję dokumentai with u
atsiųsti
Aš pamatyti ir pasakyti u.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back