Neigiami Tiekimo!

K

krishnanice

Guest
Hey all, I'm naudojant pora op-stiprintuvai mano dizaino ir aš turiu pateikti
9 ir V-9V tiekimas ir stiprintuvai.Kaip ir dabar,
nes visa sistema Aš naudoju vieną tiekimo
9 V baterija kaip tiekimo.Nežinau, kaip pateikti-9V į op-amp.Ar man tiesiog perjungti Batterien?Aš būtų dėkingi, jei kas nors galėtų man padėti!Ačiū!

Paprastas būdas yra naudoti 2 x 9V baterijas, bet jeigu jums reikia dirbti vieną galite sukurti dc-dc konverteris ..
Žemiau yra vienas iš pavyzdžių ..vietoj 5V Stabilitronas diodas naudoti 9V ..
Iš tiesų įtampa bus didesnė nei 9V ..kažką panašaus-8V, tačiau jis neturėtų klausimu daug veikimo opapms ..

Linkėjimai,
IanP
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Kaip alternatyva prie 555 galite ieškoti DC-DC keitiklių SSD.Manau yra keletas mažo dabartinės lustai kad tik reikalauja išorinio kondensatorius.
Jei perdirbimo ac signalai,
galite toliau naudotis 9 V tiekimo ir įstrižinės kintamosios srovės 4,5 V, tokiu būdu panaikinant būtinybę kitą elektros energijos tiekimo.
Taip pat galite rasti įvairių stiprintuvas, kad dirba su vienu tiekimu - yra daug jų

Jeigu jums nereikia išvesties swing nuo iki - tiekimo tada vielos su op-amp in single baigėsi konfigūraciją.Tada galite naudoti vieną 9V baterija.

Jei turite keletą
9 V baterijas.jos gana paprasta gauti-9V.Tiesiog tarp poros dviejų gauti
9 V, bendra, ir 9V.

Kitas būdas yra naudoti LM7909, kuri suteikia jums -9 įtampos ir LM7809, kuri suteikia jums 9 įtampa

Jei nereikia daug dabartinių apie neigiamus tiekimo geležinkelių, naudoti charge pump įtampos keitiklis.Pavyzdžiui, Venerabiles TC7660.

Labas,

Jūsų maitinimo, trys terminalai bus ten.-ve, GND ir ve

Kad-9V naudoti-ve ir GND terminalus.
Kad
9 V naudojimas ve ir GND terminalus.Jei jums reikia daugiau informacijos, susisiekite su manimi.

Linkėjimai,

N. Muralidhara

BEL-BEL

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back