needed ...

S

steadymind

Guest
Labas,

Aš projektavimas 12 GHz LNA apie 5.880 Regoers substarte.Kada Cary iš substarte storis micorstrip įgyvendinimo Mano triukšmo skaičius skiriasi.

Kas yra už šio this.Does atsitikti visus substartes ar aš ką nors neteisingai priežasčių.

Please help.

Be to, man reikia įdėti jungties dangteliais ir šališkumo grandinė.Kaip projektavimas jungties dangteliais ....

Kaip jums skirtis padėklo storis spausdintų žymių Impedance / perdavimo linijų pasikeis.Tai savo ruožtu keisti prietaisų atitikimas ir todėl pelnas ir NF iš LNA taip pat bus pakeisti.

Hmmm ...ne visai teisingai RealAEL.Bandau rungtynių paties krovinio su tuo pačiu pilnutinė varža.So I dont pakeisti elektros parameterslike Zo ir veiksminga elektros ilgio.Aš tik pakeisti fizinių parametrų linija, kurios derlingumas mane patį, bet impedanso išeiga skiriasi triukšmo pav.

Kas buvo pirmoji eilutė ieškote ne CPW turi mažiau įsikišimo ir ten yra žemas triukšmo pav kur mikrojuostelinių yra didesnis triukšmas pav.

Aš naudoju atsieti kepurės ant daugelis mano dizainai, kiek elektros ilgio dangtelis yra trumpas tai neturės įtakos jūsų veiklos (ty DC nerūpi pilnutinė varža).Tiesiog stengiamės maždaug tokio pat dydžio kaip ir jūsų mikrojuostelinių / CPW linijos ir stengiamės dangtelis yra trumpas (pvz., mažas skirtumas tarp dangteliu puses) rasite jei kuriate tai, kaip šis Jums nereikės paleisti į visas problemas.(pabandykite nedaryti aštrių kampų niekur lentos net dangtelio lydmetalis kraštais)

Labas

Nežinau, kiek jūsų NF kaita, tačiau paprastai storesnio pagrindo suteikia daugiau nuostolių.

NF pakeista apie 0.5dB nuo 0.9dB į 0.4dB, kai aš daugiau padėklo storis nuo 10mils į 100mils ir mano pelnas sumažėjo 1dB.

Ar tai yra didelis skirtumas, kuri yra įprasta ar ne?

Jūsų įtampa didėja dėl liambda vs storis.Aukštesnės = mažesnė NF.

Aš ketinantis pasinaudoti mikrojuostelinių.Ar yra kas nors geriau naudoti?jei taip, kodėl?

Microstrip turėti lygiavertes šiluminė varža atvirkščiai proporcingas substrato's storio kvadratas.

Apatinis storis gali būti / bus prisidedama daugiau nuostolių ten storesnis substratas.
Patikrinkite tarp įvesties uoste perdavimo linijos pabaigoje nuostolių.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back