Need rep.help TV: "East-West" problema

D

danyat

Guest
Labas,

turiu Grundig televizorius (29304) (schematiškai url pabaigoje) ir rytų-vakarų problema (i dont know jei tai yra techninis pavadinimas - bent jau vokiečių kalba yra žinoma šiuo pavadinimu) - tai reiškia, nuotrauka yra mažesni viduryje, o ne viršuje ar apačioje.
Jis atrodo) _ (vietoj [_].

Centro plotis atrodo taip pat priklauso nuo rodomo vaizdo brightnes.

Ar kas nors man padėti, ar bent jau man Tipps, kur man reikia pradėti ieškoti.

Circuit diagramą galima rasti adresu: http://danyserv.selfip.org/015_0800.pdf

TIA
Daniel

Manau, kad savo pirmąjį raktas yra tai, ką įtampa yra ne bandymo taške " ", tai yra pagrindinė VCC tiekimo horizontalios etapuose.Ši įtampa priklauso nuo tikslaus važiuoklės turite.Yra lentelė, kurioje galite rasti tikslią įtampą.(Jis yra tarp maždaug 140 ir 155V.)
Jei " " yra mažas tada arba jūsų pagrindinė elektros energijos tiekimo iš kintamosios srovės elektros yra su trūkumais ar turite Didelės apkrovos kažkur.

Gauti geros ryškios lempos, ir nustatyti JT prijungtas padaryti labai per apžiūrą abiejų pusių lenta.Jūs ieškote perkaitinti komponentai top pusė ir išdegina pėdsakai ir šalto prilituoti sąnariai ant dugno.Ant dugno atkreipti dėmesį į transformatorių kaiščių.Tai dažnai ne lydmetalis gerai ir atitrūkti laikui bėgant.Taip pat ieškoti bet didelio ritės.Įsitikinkite, kad jie yra lydmetalis gerai.
Pažvelkite į visus elektrolitinius kondensatorius didelių elektros tiekimo ir horizontalių.Galite kondensatoriai, kurie yra skirtinga spalva nei kiti, ar yra buldged atlikti, arba atrodo, kad nutekėjo jų viduriai.(Tai cylinderical į skardines, kurių poliškumas ( -) ženklus jų kūno kondensatoriai.
Galiausiai, ką apibūdinantys yra PIN pagalvės defektas.Kartais tai sukelia netinkamai jungą.Jei taip yra, tai dažnai nėra verta remontuoti, nes dalis yra klijuojami ant nuo kineskopo kaklelio.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back