Need paaiškinimai: Optika

K

kaps_nit

Guest
Mikrobangų diapazone mes naudojame tuščiavidurio metalinio bangolaidžio
bet matomumo mes einame ktriniams bangos vadovus.
kodėl cannt mes naudojame tuščiavidurio metalinio bangolaidžio už šviesos bangų perdavimas

Aš nurodyta daug knygų, visos jos sako, yra optinis spektrą, metaliniai bangolaidžiai signalas patiria sunkių slopinimas dėl to, kad šiame diapazone lūžio rodiklis metalo tampa dažnumas priklauso ir sudėtingas.

Bet tai vis dar neaiški paaiškinimas man.

Ar bet kokia įstaiga maloniai išsamiai paaiškinti?

Ačiū

, metalo bangolaidžių nuostolius dėl absorbcijos optiniai energetika taptų dideli ....jis bus išsklaidyta .... forma šilumosbet dielektrinių tai labai mažai ...kad yra paaiškinimas aš gavau iš mano pone .....

, Metalo banga vadovas bangos paviršiaus optinio atspindžio nėra iki žymės ir šie paviršiai sugeria jo energiją.

Thats kodėl mes ne naudojant metalo banga vadovas optinių bangų perdavimas.

Sveiki Gerbiamieji kaps_nit!

Pasakojimas apie bangos!Bendroji bangolaidžių naudoti mikrobangų dažnių srityje turi paviršių, kurie yra lygūs, PKA (Perfect elektros laidų) į artimųjų signalus, kad signalas bus atsižvelgiama į bangolaidžio paviršius su keliomis slopinimas ir definitley režimas gali skleisti per.Bet kai bangos ilgis yra labai mažas ankstesnių sklandžiai lossless paviršius nėra lossless ir sklandžiai anymore.Iš tiesų bangos ilgis yra toks mažas, kad mažas šiurkštumas gali sukelti didelis slopinimas.Žinoma, galima sumažinti šio slopinimo darant bangolaidžių paviršių daugiau sklandžiai, ir, naudojant gerą laidininkai, kurie po kelių nuostolius matomos šviesos bangos ilgio, tačiau yra brangus ir daug pasiekti.Įmanoma, galima naudoti dielektrinių bangolaidžių, kad būtų lengva atlikti grynų ir praradimo, ir jei, palyginti dielektrinės skvarbos dielektrikų yra pakankamai aukšta, dielektrinių sąsaja, oro vaidina Dirigentas vaidmuo PMC (Perfect Magnetiniai).Žinoma, tai mėgstamas, kad ši plokščia skaidrios, kad būtų gauti plačiajuosčio lossless bangolaidyje.

Ačiū!

metalo banga vadovas paviršiaus bangų atspindys Optiniai nutinka

jo aišku, kai dažnis yra didelis Metals slopinimas ryškiai apšviečia metalo paviršių, pavyzdžiui, aliuminio ir kitų yra tiek daug ir beje paviršių Gatta būti labai butą jiems, kad padaryti juos naudoti incommercial kitas klausimas yra flexability kad paprasta turėti dielektrikas, bet sunku buvo, metalo banga GUID tik įsivaizduoti, 2 km vamzdžių, kuris atspindi viduje! Manau, tada gausite atsakymą, kodėl.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back