Need Help!

L

lohwenkit

Guest
Sveiki, visi
Šiuo metu ir susiduria su problema, kaip imituoti EBG pleistras antena, i dont know, nesvarbu i padaryti teisingai arba ne.Aš vis dar naujas vaikinas ir IE3D.Hope some1 gali man padėti.Coz when i palyginti grąžinimo nuostolių graph tarp pleistras antenos ir be EBG, rezultatas beveik vienodas, ir juostos plotį,
didnt padidinti.Aš stengiuosi problemų nušauti ją padidinti aukštis EBG, per arba per, forma (apykaitinės, grybai kvadratas arba Fraktalas EBG)
taip pat nesiskiria.I feel so down, tikrai tikimės some1 gali man padėti.Thanks a lot
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

HI, lohwenkit:

Jie atrodo gerai.Tačiau, 3 viena, ji atrodo xy dydžio, EBG yra mažas, palyginti su pleistras.EBG gali leisti jums sumažinti aukštis Pataisa į EBG GND, o jūs galite pagerinti pralaidumą.Tai yra dėl to, kad jis bando izoliuoti rezonansinis energijos struktūrą į EBG srityje.Energijos bus išplito daugiau vietos į XY vietose vietoj apsiriboja žemiau Pataisa tipiškas pleistras antena.Jums reikia, kad EBG dydis turi būti gerokai didesnis nei pleistras, siekiant gauti naudos iš EBG.Linkėjimai.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back