Need help: LED skaičius ouput displayer

A

arni_jamal

Guest
Aš vis dar nauja PIC programavimą ..I need help, ypač programavimo IPS ..projektas apie: kai išėjimo išeina iš mašinos, aš įdėti jutiklį objektas.tada LED displayer rodys produkcijos kiekį ..produkcija gali būti iki 20 lapų ..
-Manau, kad norite naudoti 2 vienetų LED 5x8
-jutiklis: Am I right pasirinkti riba pereiti?

1. pamoka: Man reikia sužinoti, kaip IPS programavimo atrodyti rodyti skaičius "1"plzz ...plz ..plzz help me ...

Tikiuosi, kad kažkas gali dėstyti ir vadovauti man, kol projektas yra baigtas!

TK ....

Galite pradėti svarstymą šių appnotes, daugiau informacijos apie tai, kaip sąsaja 7-segment Rodo į pav.Laikrodis appnote taip pat suteikia Jums tam tikrą kodą.www.microchip.com/stellent/idcplg?IdcService=SS_GET_PAGE&nodeId=1490&filterID=529

Aš nesu tikras, aš suprantu Limit Switch klausimas, bet koks nors jutiklis, kuris gali pagaminti už pagamintas dalis impulso gali būti naudojami (jei produkcija TTL compatible, kitaip jums reikia daugiau įrangos).

TK VVV už info ... teise ne man pradedant mokytis programavimo IPS .. pagrindinio
BTW, rengiant projektą, ką turėčiau daryti?grandinės arba programavimą?Parašytas po 44 sekundžių:* Dabar

Asmeniškai aš pradėti nuo grandinės, bet kiekvienas, kaip man atsiminti, ką galima padaryti lengvai įranga ir ką ne, ir dizainas man Circuit atitinkamai žingsnis.

Jei neturite Programavo atsakingiesiems asmenims iki šiol prasideda skaitant apie mikro, priprasti su ja ir tada įsivaizduoti, kaip galėtumėte jį naudoti (ar pradinio grandinės, tiesiog pagrindinis brėžinys aparatūros).Tada pabandykite parašyti kodas.Jeigu kažkas neveikia, arba atrodo pernelyg sudėtinga, ar nepatogu, peržiūrėti savo pradinio grandinę, tada bandykite dar kartą.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back