Need Help: Aktualus Veidrodis Dizainas

W

waiheng318

Guest
I'm new to Circuit Design, taip pat dabartinės veidrodis dizainas.

Aš naudoju 2 skirtingus PVO (1.2V ir 2.5V) prie dizaino dabartinio veidrodis grandinė.Abi birių / body dalinasi tos pačios priežasties, o vartai yra prijungtas prie pat mazgo.

Mano klausimas yra toks:

1.Ar šių 2 PVO pasidalijimo pat NWell?Kodėl?

Please help.Many thanks.

Didžioji dalis (substratas) jungtis yra trumpuoju, tiek aišku, kad galite įdėti tranzistorius patį N-gerai.
Žinoma, galite tranzistorius atskiras N-šulinio, ir prijungti iki metalo dviejų N-gręžinių.Nėra elektros naudos šį metodą.Be to, trūkumas yra tas, plotas didėja.Maketavimas taisyklės paklausti, apskritai gana didelis atstumas tarp dviejų atskirų N-gręžinių.Tai priklauso nuo technologijų - N-gerai yra giliai implantas, ilgas grūdinimo metu, todėl didelis difuzijos po implantacijos.

Antra trūkumas yra neatitikimas.Pateikimas į atskiras N tranzistoriai gręžiniams Ould rezultatas didelis atstumas tarp jų, todėl blogai atitikimo.

Have fun!Skelbimas po 2 minučių:Skaitymas atidžiau į jūsų klausimą, aš turiu klausimą:
Kodėl jūs norite sukurti dabartinės veidrodis su dviem skirtingais tranzistorius tipo?

Ar geriau pastatyti veidrodį, naudojant tik vienos rūšies (geresnis atitikimas), ir jūs atveju, tikriausiai dėl įtampos apribojimai, 2.5V tipo.

Nemanau, kad atitikimas yra problema: nuo 2 PVO turi skirtingus oksido storis, jie yra visiškai diffent pagal statyboje.
Norėdami įdėti juos į tą patį pat yra įmanoma, bet turite įsitikinti, kad dėl žemos įtampos prietaisu Vgs niekada nei 1.2V (ar bent 1.4V), kitaip ji bus susprogdinti.

waiheng318 rašė:

I'm new to Circuit Design, taip pat dabartinės veidrodis dizainas.Aš naudoju 2 skirtingus PVO (1.2V ir 2.5V) prie dizaino dabartinio veidrodis grandinė.
Abi birių / body dalinasi tos pačios priežasties, o vartai yra prijungtas prie pat mazgo.Mano klausimas yra toks:1.
Ar šių 2 PVO pasidalijimo pat NWell?
Kodėl?Please help.
Many thanks.

Kiek aš žinau, įvairių tranzistoriaus įtampų nereiškia įvairių šulinius, tačiau skiriasi oksido storis tik.
Taigi, jei jūs naudojate 2.5V tiek tranzistoriai Jums gali susprogdinti 1.2V tranzistorius jei Vds> 1.3V arba Vgs> 1.3V.
Jei naudojate 1.2V tiek jums gali 2.5V tranzistorius linijinės regiono vietoj soties.

dalraist rašė:

Kiek aš žinau, įvairių tranzistoriaus įtampų nereiškia įvairių šulinius, tačiau skiriasi oksido storis tik.

Taigi, jei jūs naudojate 2.5V tiek tranzistoriai Jums gali susprogdinti 1.2V tranzistorius jei Vds> 1.3V arba Vgs> 1.3V.

Jei naudojate 1.2V tiek jums gali 2.5V tranzistorius linijinės regiono vietoj soties.

Ačiū kas už atsakymą vieną!

Leidžia aptarti kelis pagrindinius ir paprastas dabartinis veidrodis plokštės, RF TL.

I'm going to naudoti tik 1.2V RF PVO tipas statyti dabartinė veidrodis.

1.Ar galiu pateikti visus PVO pat NWell?Nuo suprantu pirmiau, Taip.
2.Galiu turas VISI PVO naudojant vieną N apsauga žiedas arba turi būti atskiras kiekvienai PVO.Bet RF vykdymo poveikis?

Prašome šviesti.ačiū.

Į Jūsų paskutinį klausimą - dėl PVO tranzistoriai yra veidrodžiai ir būsite sujungti visas jų masių į tą patį potencialą, taip, kad galite pateikti 1.2V PVO tranzistorius patį n-gerai.Bet neužkrauti atskiras žiedas aplink kiekvieno tranzistorius.
Atvirkščiai, reikia pasirūpinti, kad pamatyti, kad yra geras atitikimas tarp jų (pvz.: interdigitisation).
Taigi siūlau jums pirmosios rungtynės tranzistoriai, aplink visi tranzistoriai su viena N-žiedo ir juos visus į vieną didelį N-gerai.
Hope this helps.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back