Need for Žemos disertacija antena temą projektavimas

G

GaffarEEE

Guest
labas,
Aš esu EEĮ std.i einu susitikti mano darbas, bet mokytojas neturi jokių temų mano pusės, jei kas nors gali duoti mikrobangų arba antena temų dizainas Būčiau grearful jam / jai.

Pagal mane karšta tema antena dizainas lustas antena dizainas.Jei galite eiti su juo jis bus didelis, nes yra ateities tendencijas, kad antena turi būti maža, siekiant suteikti mobilumo priemonę.Ir pasaulyje vyksta WI-FI

Ar galite pasiūlyti kokių nors susijusių knygų ar popieriaus šiuo klausimu prašome .............

Hi guys, I'm doing antena dizainas kaip mano bakalauro darbas taip pat.Wybrałem Daugpilyje ragų antenos belaidžio tinklo (arba skenavimo) mano tema.Ką vaikinai manote apie šią knygą?

Ar atsakymas.

Ačiū ...

mums nepavyko rasti jokių temų dabar ...... bet tu temos jums rašė: "nuskaitymo" -> ką tai reiškia?

MIMO antenos buvo integruota į trečiosios kartos (3G) korinio ryšio sistemos, plačiajuosčiai fiksuoti / Mobilūs bevielės prieigos tinklų, pavyzdžiui, WiMAX, ir, svarbiausia, IEEE 802.11n bevielio sistemas, kurios yra karšta tema šiandien.MIMO turi potencialą, ir gera tema disertacija.

Check out this už vieną nuoroda:

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=317242

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back